0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1. 5 aylık memede uyuyor beşiğe koyuyorum 2 dk sonra uyanıyor, önceden emzik emiyordu onu da bıraktı bişey gelmeyince diliyle itip çıkarıyor nasıl yapıcam ben bu kızın uykusunu ya bi fikir verin bana 

4 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
1.5 aylık bebek uyku düzeni oluşturmak.icin çok küçük daha 
(3,521 puan) tarafından
Ya kendi düzenini oluşturdu şükür 10 gündür hep aynı saatler de uyuyup uyanıyor ama 2 gündür memeden ayrıldığı anda uyanıyor
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Yavrum uykuyu ben başaramadım fikir veremicem. Ama sana nacizane tavsiyem o emziği tuttur. Doktorumuz bana demişti. Gerekirse şekerli suya batır ver diye. Dinlemedim ne diyo bu dedim. Ama adamın sonraki tedavilerinde de üstüne tanımam. Demek ki emzikte de vardı bir bildiği. Şimdi o emziği tutturmadığıma ben çok pişmanım çünkü oğlum 13 ayını geçti ve emziği benim. Gece göğsümü ağzından çektiğim an uyanıyor. Tabi emzik vermeden rahat eden anneler de vardır ya da rahat olmasa da tercih etmeyenler. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim. Bu arada atak döneminde olabilir. Muhtemelen 1 hafta içinde düzelir düzenli uyuyormuş çünkü. 
(3,521 puan) tarafından
Evet canım çok güzeldi uykusu 2 gündür değişti olabilir. Ah kuzum bende emziği zar zor tutturmuştum emiyordu ama artık 2 kere çekiyor bişey gelmeyince geri atıyor bende suya batırdım sütümü damlattım ama yok hemen çıkarıyor
(613 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum. Ben hiç zorlamadım emzik tutsun diye. Ama çok çok pişmanım. İnşallah uykuları da yeniden düzelir
(3,521 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Postun üste çıksın 
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(867 puan) tarafından
Atak haftalarında genellikle huysuz olurlar gaz olsa şimdiye kadar belli ederdi kendini 
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım yok gaz değil şükür
(867 puan) tarafından
İyi biz cok cektik vallah
(3,521 puan) tarafından
Bizde aynıydık 40ı çıkınca rahatladı şükür
(867 puan) tarafından
7 ay oldu nerdeyse

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,080 soru

24,164,181 cevap