0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Izmirde yaşayanlar süt kuzuna nasıl başvuruda bulundunuz ben genelde kendi evimde değilim adresi farklı verebiliyormuyuz 

4 Cevaplar

0 oy
(3,156 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım muhtara bebeğin senin eşinin kimlik fotokopisini önlü arkalı götr tamamdr 
(3,156 puan) tarafından
Canım biz misal verym Irmak mah otryz torunu alt komsumun meydanda otryo senin misal sen bucada ailen Gaziemirde mi öylemi semt farklı yoksa mahle olarkmı farklı
tarafından
Onlar çiğli olarak geçiyor biz çiğlinin mahallesi olarak geçiyoruz fakat aramız baya bir var yakın değiliz menemene yakınım neredeyse :)
(3,156 puan) tarafından
Aynı soncda durumunu anlt canım olmaz olr
tarafından
Hafta içi gideyim bir muhatarlığa üçümüzün nüfus fotokopisi yeterli o zaman
(3,156 puan) tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Süt kuzuna ne 

Süt mü veriyorlar belediye o mu
tarafından
Evet İzmirde 1-5 yaş arasındaki çocuklara veriyorlar
0 oy
(811 puan) tarafından
Muhtara git canım senin çocuğunun bide eşinin kimliğini götür adresini ver gelir bide çocuk 1 yaşında olması lazım hoş 3 ay olcak hala sütü getirmediler ama 
(3,156 puan) tarafından
Canım kasımda yaşına girdi daha geçen hafta geldi çocun 1 aylık sütünü *** etiler Kasım aralık. Verdiler millete ilkz bizede geçen hafta cuma geldi canım ocak şubat bende Gaziemirdeym pahalı canım 4 5 TL pınarn organik sütü varmış merak etm ne işe yarıyor şokda 12 TL
tarafından
Daha önceden dağıtılırken görüyordum artık görmüyorumda dağıtıldığını evdede kalmıyorum aslında farklı bir adres vermek istiyorum ikametgahın olduğu adrsemi geliyor sadece
(3,156 puan) tarafından
Söyle canım bu adrese gidsnde çalsyosan çalsyorm dersn canım evde olmuyrm bu adrese teslim eden de yada komsn alsn canım alrsa
tarafından
Ayy yok ya bende bir komşular var Allah Allah bıraksalar onlara eşim pipirik hayatta sokmaz eve o sütleri zaten biz almayalım ihtiyacı olan alsın isteme falan dedi hamileyim evde kalamıyorum çok rahatsızlamdım ailemin yanındayım başvuruda bulunsam bile başka adrese gitmesi lazım
(3,156 puan) tarafından
Hakkı o çocuğun canım
0 oy
(5,372 puan) tarafından
O ne canm....... 
(3,156 puan) tarafından
İzmir büyükşehir belediyesi canım 1 ile 5 yaş atarası bebeklere süt veriyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 570 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy