0 oy
986 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
11 gündur doğum yaptım sadece eşim var yanımda bana bakan kimse yok eşim tuvalete bile gitse korkuyorum hep yanımda kalsın istiyorum sürekli karabasan oluyor uykuda ne yapabilirim o kadar dua ediyorum ama aşamiyorum bunu yardımcı olur musunuz tecrübeli anneler yazmada takıyorum iki günde bir banyoda yapıyorum etrafımda temiz anlamıyorum neden hep kabus görüyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Hem kendi hem bebeğinin basının altina kuran koy.Oku üfle öyle yat ama düz yatma.hep yan yat karabasan dediğimiz uyku felci düz yattiginda daha çok olur.Bebegini güle güle büyüt güzel şeyler düşün benim yanımda da kimse yoktu.Kendini kasma bu kadar televizyonu aç ses olsun çok korkuyorsan.
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun ben sırt üstü yatıyorum yanlışlıkla i zaman çok oluyor haklısın
(704 puan) tarafından
Senden de canım.Evet bende bunu kendimde fark ettim hep yan yat.
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Eşinzi cin suresi okusun hergün evde sesli bir şekilde Allahın izniyle iyi olursunuz inşAllah yada acıp dinleyedebilirsiniz kısa zaten. 
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Devamlı her işe başladığında besmele getir. Ayet el kürsi oku. Allah yardımcın olsun korkma dua et 
(279 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(36 puan) tarafından
Canım arkadaşların dediği duaları oku ihmal etme bir de yatarken eşinin atletini giy ve baş ucuna bıçak ya da makas koy lohusayken bize öyle diyorlardı büyükler hep 
(279 puan) tarafından
Atletide deniyim çok sağolun
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bnde ayni okdum eve ilk geldigim gun kurani kerim koy bas ucuna gecti ben koyunca
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun var oda
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Canm sübiyen muskan yok mu?
(279 puan) tarafından
Yaptırdık eşim getiricek yarın teşekkür ederim
(3,158 puan) tarafından
He onu takınca rahat edersin inşallah...Ama banyo harıcı filan hiç çıkarma üstünden 40ın çıktıktan sonrada bebeğinin yatağına tak dursun orda...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 323 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
0 oy
36 cevap 2,847 göst.
0 oy
13 cevap 817 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyzabebeğinannesi (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,647 soru

24,157,768 cevap

335,188 kullanıcı

...