0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (469 puan) tarafından

Bebeğim sürekli ağlıyordu anneannem bı tutam tuzu bebeğin etrafında dua okuyarak çevirip ateşin üzerine elindeki tuzu attı sonrada bebeği ateşin üzerinde üç defa çevirdi sakinleşti sanki .böyle şeylere inanmam normalde ama çaresizlik herşeyi yaptırdı.bebegim hastalanmış dünden beri sürekli agliyo gzleri kızardı bnde anneanne taktiği yaptım bebeği uyuttum sabahtan beri hiç uyumuyordu sakinleşti sanki :D Sizin de nazar izin yaptığınız değişik şeyler var mı

23 Cevaplar

+2 oy
(3,101 puan) tarafından
Yer gök dua üstune derler.batila inanmam.nas felak gerisini Allah a birak.
(469 puan) tarafından
Nas Felak çok faydası oluyor gerçekten bnim takıntım var 7 defa okumaya calisirm
(3,101 puan) tarafından
Ben 3 nas 1 felak okurum.ama devam ederse yorulana kadr okurum.birde inşirah
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
onu bende yapiyom ☺
mutfakta ocakta ☺☺☺☺
(469 puan) tarafından
Apartmandayız küçük tüpü kullandım ama ise yaradı çok şükür
(13,306 puan) tarafından
Valla bi o geldi aklıma Kuzey i kucaklayıp üstünde mi çeviriyorsun öğreneyim ondan soruyorum
kiz benim ocak cam elektrikli yakiyom ustune tuzu serpisturiyom kuzeyide bi iki kucakta donduruyom ☺ yazin annemden ogrendiydim
(13,306 puan) tarafından
Benimki ateşli ya ütülenir çocuk :)
0 oy
tarafından
Ben hicbise yapmıyom ya anca totonu kaşı derler
0 oy
tarafından
Bende sürekli nazar duasi okuyorum yutuptan aciyorum aciyorum bazen
(469 puan) tarafından
Evet onu da çok sık dinletirim bı süredir unutmustum
tarafından
Ee yani bide hocaya muska yazdircam korkmasin diye
0 oy
(54,019 puan) tarafından
nazar dualarini okuyorum sadece bide metal bisey atarlar anahtar falan ustundeki agirlik gitsin diye
tarafından
Nereye atarlar  bebeğin üzerindeki metal.esya mo anlatsana  abla
(54,019 puan) tarafından
yok kiz mesela ben sana okudum sen bana anahtar veriyosun ben yere atiyorum yada direkt ben mi atiyodum oyle bişey iste ☺️☺️☺️
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İgde takarım bı yere giderken
tarafından
Igde mi
(45,023 puan) tarafından
Evet canım ağaç yerinden
0 oy
(129 puan) tarafından
Valla bizim eve ilk defa gelen kişilerden sonra ailecek huzursuzlasırız  ve bir ağırlık olusur insanlar gittikten sonra sirkeyle evi temizler her odayı  ve kendimizi okurum
0 oy
tarafından
Ben sadece dua okurum...nazar duası ..
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Aynı kaynanam da öyle yapıyor.  Ben ayet-el kürsü okuyorum başka da biseye inanmam 
0 oy
tarafından
Nazara karşı duadan daha etkili birşey yoktur. İnanmam da. 
0 oy
tarafından
Kalem suresinin son iki ayetini okurum baska da bir sey yapmamrabbim esirgesin cümle müslüman evladını 
(469 puan) tarafından
Amin hiç bilmiyorum bunu kuran ayeti faydası olur elbet
tarafından
Kalem suresinin türkçe mealini bastan sona okumani tavsiye ederim cnaom nazar üzerine inmiş ve allah 'ın nazar için inmiş ve nazar icon okunmasını emrettiği tek sure
0 oy
(811 puan) tarafından
Nas felak okuyorum özellikle dışarı çıktığımızda flan. Yasin dinletiyorum telefondan bide iğdeye inanırım bebeğe iğde takarsan nazar değmezmiş
(469 puan) tarafından
İgdeyi okuyo musunuz
(811 puan) tarafından
Yok onlar ipte takılı satılıyo öyle toplu iğneyle bebeğin elbisesinin görünen bı yerine asıyorum sadece
Çoğu zaman unutuyorum ama bi yere giderken takmayı dua okuyorum
Oğlumun gözleri mas mavi masallah kendide sarışın dün bı kuruyemiş almaya gttik ordaki çalışan kızlar hep gelip sevdi uzaktan, çok dikkat çekiyo dışarı çıkarmak istemiyorum çocuğu
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yüzey temizleyicsinde sirke var bı kaç damla ve nazar duası başka bı şey yapmam
0 oy
tarafından
Nazar var ama o yapılanlar batıl.. bi sürü nazar ayeti duaları var onları okuyun.. Birde evinizi beyaz sirke ile silin düzenli olarak okuyun..
(469 puan) tarafından
Batıl ama bebeğim ateşlendi gözleri şişti ağlamaktan yoksa bnde böyle bişey yapmazdım çaresizlik yaptm valla durduramadm bebeği
tarafından
Önce ki gece de eşim rüyasında baya inledi malum şeyler uğraşmışlar göz nazar çok var üstümüzde inlemesinden anladım uyandırdım hemen.. yarın da evi komple silicem beyaz sirkeyle..
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Misafirlige giderken çocukların sırtına kara çalmak nazar deydiyse soğan kabuklu tuzlu uzerlik tütletmek
tarafından
Kara callmak  nasıl yani
(3,701 puan) tarafından
Ben yapmıyorum da genelde kaynanam iyi gelir diye sürme sürer
0 oy
tarafından
Canım o Tuzun içinde kemik de vardır nazar içindir yakılıp dumanı evin içine yayılır 
(469 puan) tarafından
Kemik felan arayamadik çocuğu durduramadk alel acele yaptık bseyler normalde inanıp yapmam zaten ama sanirim bundan snra yapacam
tarafından
Nasıl yani kemik?
0 oy
(723 puan) tarafından
Nazar zaten var kuzum kuranda ayetlerde geciyo .nazardan ölenler ölen bebekler bile oluyoms.o kadar bisi yapmam ben dua okurum ama uzun zmndir intgrama foto atmıyoruz eşimle yuzumuz görünmeyen şekilde ayarlayıp var bi kaç tane çünkü ne zmn eşimle bi hikayede foto atsam en ufak şeyden durduk yere tartisiyoz nazar olduğunu dsnyom watsap profil resmini bile farklı resim koydum .koymaya körkuyom. Çok paylaşmak geliyo icimden ama cekiniyom..
(469 puan) tarafından
Bebeği durduramayinca bnde düşündüm onu zaten çok nadir paylaşırım ama yinede oluyo .anne babadan bile nazar değebilirmis sanirim biz degirdik pandemide kmseyi görmüyoz çünkü
(723 puan) tarafından
Aynen annenin cocugna nazari çok geçer derlee
0 oy
(337 puan) tarafından
Naz Felak Ayetel Kürsi okuyorum ağlayan çocuk sakinleşti herşey duada:)
(469 puan) tarafından
Tabiki tuz cevirirkende Felak nas Fatiha Ayetel Kürsi felan okudum zaten duada bitiyo is
0 oy
tarafından
Nazara inanırım ama nazar değmesin diye bir şey takmam heleki nazar boncuğu aslaaa
0 oy
tarafından
Annem de kaynanam da yapar ateş varsa ateşte yoksa ocakta tuz serpip 3 ihlas suresi okurlar ne kadar doğru bilmem ama işe yarıyor gibi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 310 göst.
1 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sare (469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,237 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,185 göst.
0 oy
12 cevap 389 göst.

Kategoriler