0 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 yasina girecek kizim var suan 2 yi de bekliyorum ama kendisi bir turlu yemegini yemiyor. dilerse yapabilir, ceza verdim,basinda bekledim,soylendim yok yok yok kofte et vs tarzi tek olan seyleri bir guzel yer ama karisik yemekleri yemez basinda beklesemde o kasigin agza gitmesi o agzin cignenmesi yemek birmesi 1 saat. genel olarak sakin yapili lakin bu yemek isini basaramadim ne guzel 9 da yatar uykuyu hallettim ama bu yrmegi sen yedir deyip duruyor. Korona biterse okulada gidicek orda nasil yiyecek sizde boyle olan varmi merak ediyorum

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canim benim iki oglum da anaokuluna gidene kadar ben yedirdim okulda ogrendiler sorun olmadı 
tarafından
yaa ne bilim ablamin cocuklari kendi yer bende merk ettim bir benmki mi oyle diye gerci yemegi sevenler genelde kendi yiyor
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Okulda evet zorlanir ama ordada sulu yemek olmaz. Hani belki arkadaslarindan görür ornek alir bilemedm cnm
tarafından
Artık okullarda da sulu yemek oluyomş kız öyle demişti bi ablam şok olmuştm eskisi gibi hazır aburcubur çok yokmuş.
(6,848 puan) tarafından
Hadiya soguk nasil yicekler bebegm cok sacma. Bizim zamanimizda ekmek arasi vardi miss :D hahah
tarafından
Yok kız sıcak yemek oluyomuş çorba flan :)
tarafından
evet cnm simdi yasak cogu sey bakalim insallah hallederler
0 oy
tarafından
Benm kizi anlatmissn cnm 15 kilo benm kız onun yasitlari 20 kilo agzna doğru düzgün bisey girmiyo
tarafından
benmki ben yedirince sevmesede yer ama kendi yemiyor istahli cocuk degiller ondan herhalde
tarafından
Sagdce izgara yiyo makarna yoğurt patates corba fln yiyo sabit yicekler
tarafından
evt cocu cocuk oyle canim iste bir yerde mi yanlis yaptik cozemedim
tarafından
Yok yanlış dgl yanlış yaptgmz bişey yok bunye meselesi abisi yiyo kardesi dha 4aylik emiyo
tarafından
evt aynn onlar da bu sekildeler herseyleri iyi olsunda bu da zamanla cozulur
0 oy
tarafından
Bnmkid güzel yemekleri kendi yer ama çoğunun ben veriyorum çünkü yemiyor bnmkide bu yıl basliycak okula bakalım 
tarafından
ahh yanliz degilmisim onu anladim insallah bu sureci kolay atlatiriz
tarafından
İnşallah cnm .......
0 oy
(285 puan) tarafından
Üstüne gitme bence sonuçta anne nasıl alistirirsa çocuk öyle oluyor baştan kendin yedirip alistirdin demek ki şimdi kızma çocuğa. Öğrenir elbet
tarafından
yok ilk basta blw diye bir yonetem uyguladim kendi tadim yapti herseyi.ama baktim boyle olmuyor.ben.yedirmeye basladim evt zaman lazim sanirim hala
(285 puan) tarafından
Benm oğlum da iki buçuk yaşına yaklaştı az yiyip kalksa da müdahale etmiyorum kendisi yiyor . Mutlaka değişir zamanla annesi fırsat tanı sadece üstüne gitmeden
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Goruncem 5 yaşında ki çocuğuna hep kendisi yediriyordu anaokulunda çocuk kendi kendine yemeyi öğrendi artık kendisi yiyor 
tarafından
sanirim ben acele etmisim, ne bilim.goruyorum her cocuk kendi yiyor bende mi sorun var dedim
(14,194 puan) tarafından
Ya her çocuk farklı işte kimisi erken yiyor kimisi daha geç yiyor bosver okulda öğrenir
tarafından
aynn oyle is basa dusunce mecbur saolasin cnm
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Valla bizimkilere taş olsa çatlar hele oğlum çok zor yiyor Ocak doğumlu tam beş yaşındalar İkizler. Bir kız bir erkek kızım daha iyi oğlum iki tane köfteyi iki saatte yedirdigimi bilirim. Bu sabah kahvaltıda bir dilim ekmek çikolatalı altı yedi tane kızarmış patates bikac şekilli peyniri bir buçuk saatte yediler yalnız degilsin:D ama pasta tatlı olsa oturup anında supuruyor

tarafından
ayy evet yaa sevilen seyde o agiz nasilda calisiyor dimi bende tez canliyim fenalik basiyor bazen ama cozecekler insallah
(5,725 puan) tarafından
İnşallah canım napalim öyle böyle buyuyorlar Allah bağışlasın
tarafından
amin cnm cumlemizinkini
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Benimde 5 yaşında oğlum var çok şükür yemek konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çoğu yemeği sever yemek saati gelince oturur sofraya yer. Uykuyuda hallettik akşam 9.5 oldumu yatakta sabahta 8 de kalkıyor bende bu sene anaokuluna gitmesini çok istiyorum evde çok bunaldı çocuklar 
tarafından
ne guzel her cocuk farkli ama sen guzel alistirmissin. insallah su virus tukense de rahatca gonderebilsek
(3,725 puan) tarafından
Çok uğraştım çok şükür oğlumda uyum sağladı yoksa isim çok zor olurdu 18 aylikta bir kızım var çünkü ikisine birden yetisemem en azından oğlum kendi işini kendi görüyor
tarafından
evt o cok iyi olmus Alllah da yardim.etmis ne guzel. guxelce buyutun insallah
0 oy
(704 puan) tarafından
Kardeşi geleceği için senin yedirmeni istiyordur.Sen sürekli ay sende abla oldun artık falan diye sürekli dillendir.Buyudugu bilsin.Benim oğlumda 5 buçuk yaşında yiyeceğini yer ama o tabağın bitmesi tam 1 saat sürer en son kalanlar dökülür artık bende yoruldum uğraşmaktan ve kardeşi olduğu için benim yedirmemi istiyor kardeşine yediriyorum diye.Bir iki yedirdim ama sen büyüdün artık kendin yemelisin diyip kestirip atıyorum artık.Okula bu sene vericem bende inşallah orda döke saća öğrenirler merak etme canım.
tarafından
aynen bu yil verebilseydik daha iyi olurdu tabi daha 8 haftaligim soylemedim bilmiyor biraz daha gecsin dedim yoksa sorulari bitmez ama anladigim kadariyla cogumuz boyleymisiz hallolacak insallah zamanla
0 oy
(12,960 puan) tarafından
4.5 yaşında oğlum hala ben yediriyorum kendisine bıraksam asla yemez aç kalır yine yemez yemek yemeği sevmiyor masesef 
tarafından
evt anladigim kadariyla cogumuz bu haldeyiz tskler cnm
0 oy
(18,471 puan) tarafından
Kendi kendine yemek yemeye ne zaman başladı 
tarafından
ben ilk basta blw yaptim yani tadimlari hep.kendi yapti sonra baktim karni dogurmuyor ben.yedirdim.her turlu kendi yer yani tam kac hatirlamiyorum acikcasi koftelere batiratak kasiklari kullanmaya alisti ama kendi tam olarak yemegi tercih etmiyor hala  becerebilsede tercihi bu yonde deil
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
amin cnm.hepimizin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 400 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeyneb.Ali (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraycan (13 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 558 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,860 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,620 soru

24,074,942 cevap

330,869 kullanıcı

...