0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından
Üye yaptıklarım illa alışveriş de yapmak zorunda da mı bir de nasıl yapılıyor bana bir cevap verin lütfen ben sadece ihticlarimi almak için üye oldum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birşeyler almazsan bi süre sonra üyeliğin iptal oluyor 
(2,565 puan) tarafından
Hnmm ürünlerini herkes kullanıyor merak ettim öven çok çünkü
tarafından
Ürünleri güzel bende kullanıyorum bazı ürünlerini
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bi kere alışveriş yapmazsan bu ayın sonunda üyeliğin düşer  tekrar üye olmak zorunda kalırsın aktif hâle getirmen lazım 
(1,390 puan) tarafından
6 ay yapmazsan üyelik düşüyor
(9,610 puan) tarafından
Ben yanlış yazdım canım 6 ay sonra kesin üyelik iptal oluyo ama ilk üye olduğunda bi kere alışveriş yapılması lazım ki üyelik pasiften aktife dönsün mesela belirli miktar var ilk alışverişini 100 liranın altında yapmaması lazım benim zamanimda öyleydi
0 oy
(129 puan) tarafından
Ben ersağ üyesiyim canım yardımcı olabilirim
(2,565 puan) tarafından
Çok saol cnm üye oldum sadece kendi ihtiyaçlarımi almak için oldum ama sorum şu başka birini daha üye yapsam ama alışveriş yapmasa ne olur
(129 puan) tarafından
Birsey ifade etmezki farmaside zaten alış veriş yapmazsan siliniyo diye biliyo
(2,565 puan) tarafından
Anladım cnm saol ❤️
0 oy
(129 puan) tarafından
Ersağda üyelik düşme diye birsey yok canım 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben yapıyorum almak zorunlulugu asla yok sadece eğer alti ay sipariş vermezsen askiya aliniyorsun ama sonra istersen yine aktiflestirebiliyorsun ürünleri üçte bir fiyatına kadar indirimli aliyorsun ve belli miktarlarda alışveriş yaaprsan hediyelerin oluyor üye olan herkese veriliyor bu hediyeler farmasi sayfana giriş yaparsan hediyelerini falan görebilirsin ayrıntılı
(2,565 puan) tarafından
Cnm kaydoldum sandım ama numaram a şifre falan gelmddi ya giriş için şifre lazım ama bişey yok niye
(1,345 puan) tarafından
Şifre gelmesi lâzım canım emin misin kaydolduguna eğer olmadiysan yardımcı olabilirim
0 oy
tarafından
Nasıl oldun 
(2,565 puan) tarafından
Olamadımmmm (•‿•) nedenini bilmediğim sebepten dolayı numarama şifre gelmiyor yardımcı olmak için biri aradı oda yapamadı
0 oy
(2,123 puan) tarafından
5 ay hiç sipariş girmezsen askıya düşersin 
(2,565 puan) tarafından
Cnm olamadım kayıt sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı numarama şifre gelmiyor ya
(2,123 puan) tarafından
Ben bi bizim müdüre soylıyım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
8 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Vesile hakan (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
28 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Yagmurlu (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,230 soru

24,136,347 cevap

334,312 kullanıcı

...