0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (969 puan) tarafından
Kizlar bugün çok yıkık ve perişan durumdayım gözlerim şişti ağlamaktan 

1 saat önce ailemin başka bı şehre taşınacaklarini duydum onlar gittikten sonra burda gidecek hicbi yerim kalmayacak çok acı çekiyorum şuan hayat durmuş gibi 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde bundan 3 ay önce ailem taşınma kararı aldı aynı senin. Gibi bitmistim resmen sonuç ailem geri geldi dayanamadilar belki sizinkiler de dayanmaz geri gelir canım sıkma canini
(969 puan) tarafından
Çok kararlilar çok :'( illaki kalacaklar amcamlar orda onların yanına tasiniyorlarms ya donmezlerse
tarafından
Vallah benim ailemde iki ablamın yanına gitti sonuç geri geldiler
(398 puan) tarafından
Yaz tatilinde benim ailemde ankaraya gitti çok ağladım geri geldiler çok şükür anneler dayanmıyor bize de ayrı kalmıyoruz
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Bende ailemden çok uzaktayım :(((ablalarim abilerim ailem hepsi aynı şehirde komşu ama ben hepsinden ayrı ve uzaktayım çok uzuluyorum
(969 puan) tarafından
Ben ailemle aynı sehirdeyken ayrılıyorum ama sen daha başından ayrı gelmişsin :'(
(388 puan) tarafından
Yok kuzum ben 13 ay ailemin bana verdiği evde kaldim onların aile apartmanında babam eşim kira odemsin diye kendi üst kat evini bize açtı çok.zor oldu ayrılmam
0 oy
tarafından
zamanla herşeye alışılıyor birbirinize gider gelirsiniz 
(969 puan) tarafından
Uzak yerle yakın yer aynı mı ben her canım sıkıldığında giderdik ama smdi tasinsalar olmayacak öyle :'(
tarafından
aynı değil tabiki bende de mesafe var ama olmuşla ölene çare yok güzel şeyler düşünün diye öyle dedim
(969 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm:'(
0 oy
(7,616 puan) tarafından
38 haftalik hamileyim farkli bir sehirde yaşıyorum kimsem yok ben npayim canim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben napayım koskoca Antalya da kimsem yok... Ailem de kaynansmlarda uzakta minik çocuğum var tek bakiyom eşim işte bebeğim çok zor bı bebek yani yalnız değilsin canım 

Aliairisn hem merak etme bazen uzaklık daha iyidir üzülme bu kadar
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bizde farklı şehirlerdeyiz çok zor çok 
0 oy
(53,859 puan) tarafından
Allah hastalık vermesin canim 
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Benim öyle oldu canım kaynana ile birlikte yaşadım iki buçuk sene sonra ev aldım ev de tamamen tesadüfi olarak annemlerin yan binasında bitişiğiydi 4 sene bu şekilde yaşadım iki sene önce annemler İstanbul dan Tekirdag a taşındı bütün İstanbul üstüme yıkıldı sanki ;(:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 381 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervenur22 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 277 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervenur22 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Filiz82 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru