0 oy
411 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar doktorum tatile çıkmış acile gitsem bakarlar mı ki çok kasılmam oluyor. Karnım semsert oluyor. Hareketi sadece kasılmadan ibaret korkmuyorda değilim belim zaten çoğunlukla ağrıyor. Ama sancı var dedikçe alttan bakıyor oda sürekli sürekli olması sıkıntı olur mu ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nöbetçi doktor yokmudur hastanede
tarafından
Kayıt yapan kıza sordum sadece 2 doktor var oda dolu demişti polikinlikte illa ki nöbetçi doktor vardır acilde
tarafından
Nst ye bağlarlar git canım alttan istemessen mecbur değil bakamaz
tarafından
36 sancım çıkmıştı su an da aynı belirtileri yaşıyorum hatta 36 da yatış vermişti imza ile çıkmıştım
-Reklam-
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Açılman var mıydı hiç 
tarafından
1 hafta önce alttan baktı başını hissediyorum demişti açılma şu kadar demedi.
(13,671 puan) tarafından
Beline giren sancı aralığını kontrol et canım
tarafından
Belime giren sancı rahat 2 3 saat sürüp geçiyor
0 oy
tarafından
Acilden bakarlar tabi
tarafından
İşte 1 hafta önce alttan bakmışlardı oda sürekli bakılması sıkıntı olur mu acaba
tarafından
Kaç haftalık cnm
tarafından
37+2 haftalığım
tarafından
Haftan büyük zaten. Bi sıkıntı olmaz
tarafından
Bu akşam gitmeyi düşünüyorum açıkçası doktor olmayınca aklım kaldı hareketleri de sadece kasılmadan ibaret olunca
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Git tabi canim bende kasilmam var diye gitmistim ogun doğuma girdim :) haftanda küçük degil zaten.
tarafından
Zaten 36. Haftada yatış vermişlerdi ben imza ile çıkmıştım
0 oy
tarafından
Vaktin geldiyse sıkıntı olmaz iki nst ye girersin sancı çıkarsa alttan mecbur bakarlar
tarafından
Evet öyle oluyor en son 1 hafta önce bakmışlardı.
0 oy
(783 puan) tarafından
Acilde bakarlar canım
tarafından
Yarın gitmeyi düşünüyorum acile
(783 puan) tarafından
Git canim bncede
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benimkide izindeydi kasilmam.bel agrim var diye gittim acilden. Poliklinikte barkod verdiler baska dr bakti ama pek ilgilenmiyolsr ya basindan atti resmen.
tarafından
Burdakiler güzel ilgileniyorlar bi kaç kere daha gittim acile Yarın gidecem inşallah
(3,146 puan) tarafından
Sanslisin o zaman ne guzel burda daha once kime gisiyosan ona git diyolar valla bakmiyorlar baska dr hastasina zoraki bakiyo yada ilgilenmiyo guzelce.
tarafından
Burda kontrol eden doktor doğuma girmiyor ondan kaynaklanıyor olabilir sormuyorlar seni hangi doktor gönderdi diye yada bu hastanede mi kontrole geliyon diye birde burası sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi. Sadece onlarla ilgileniyorlar.
(3,146 puan) tarafından
O zaman mantikli olabilir ben normal devlete gidiyorum 4 dr var bakmak istemiyolar resmen diger dr hastasina tavirli bakiyolar bastan beri gitmedigin icin. Benim sezeryan olcagi icin bastan beri takibimi yapan dr dogumuma gircek o yuzden sansliyim. Normal olsaydi hangisi denk gelirse o girerdi.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bakarlar mutlaka 
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
8 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (614 puan) tarafından soruldu