+1 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar mememe salça sürdüm tiksindi ama salçayı silince yine istyo e ben şimdi biberonla süt vermeyi denedim içmiyor o biberondan sadece su iciyor lansinoh biberon var onunla denedim cekemiyo icmiyo normal kaşıkla iciyo yine fazla sevmiyo süt. Ben diyelimki tamamen bıraktrdm biberonla içmiyor süt ben ne yapıcam ne vericem neyle tatmin edicem kızlar yardım edin bu arada bebeğim 1 yaşını geçti 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim kızımda inek sütü yada devam sütü içmiyo 16 aylık emiyo heralde 2 yaşına kadar emzircem
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
2 yaşına kadar emsin canım yemek yemesi güzelse eğer
(7,827 puan) tarafından
Ve süt sakın verme en sağlıksız şey inek sütü illa vericem dersen bebek devam sütü ver marketlerde de vr ya pınarın falan
(3,895 puan) tarafından
1 yaşında inek sütü veriliyor cnm.
(3,895 puan) tarafından
Doğalı daha iyi olur ama inek sütü içebilir.
(7,827 puan) tarafından
Ben süt verilmiyor demedim canım yeni anne değilim en sağlıksızı inek sütü dedim
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Alistirma bardagi denesen cnm
tarafından
Bide öyle denym canım
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Özel bir durumun yoksa memeyi bıraktırma henüz erken . 

Benim kızım 22 aylık olcak hala emziriyorum. 
tarafından
22 ay hemen hemen2 yaşında canm fazla değilim
(4,875 puan) tarafından
Diş dönemindeyiz ve  aynı anda 2 şer 3'er çıkarıyoruz bir lokma aldığı bişey yok mecburen emziriyorumm azıları  tamamen çıkarsın ondan sonra kesicem .
tarafından
Anladım canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bebeğim 19aylik hala emiyor neden bu kadar erken bıraktırmayi düşündün
0 oy
(3,895 puan) tarafından
2 yaşına kadar emzir cnm.En azından 20 aylık olana kadar emsin.
tarafından
Zaten salça fayda etmedi canım sonra pişman oldum insallah brakmaz dedim brakmadı emzrcem ya
0 oy
(861 puan) tarafından
Öyle korkutucu şeyler sürmeyin. Aşamalı bırakın birden bırakmıyorlar onu kendi parçaları olarak görüyorlar. Ben bant yapmıstm ürkütücü durmuyordu onu gördü istemedi sonra her istediğinde süt bitti artık yok deyip oyaladım bi süre sonra alışıp unuttu. Süte gelince de hemen içmiyorlar onu nedense baya sonra içti normal sütü oğlum 
(861 puan) tarafından
Özel nedeni yoksa iki yaşına kadar emmewi daha ii olur dinimiz de iki yaşına kadar diyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 438 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 802 göst.
5 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zeynep hanim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,703 cevap

336,000 kullanıcı

...