0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından
Lisede bir kimya hocamız vardı yıl içinde ara ara kulağında küçük yara bantları olurdu bir gün bir arkadaş dayanamadı sordu. Ramazan sonrasıydı 1 kaç kilo fazlam var onları vermek için akapunktur yaptırdım demişti. Kısa ve 55 yaşlarında bir bayandı bugün aklıma geldi benim de son dönemde boyun kol kaslarımda kasılma başladı oğlan çok yoruyor ev işi yemek kendi işlerim yetişemiyorum stres yaptı bu durum akapunktur kasları da rahatlatıyor diye biliyorum acaba hiç yaptıran oldu mu aranızda memnun kaldınız mı

4 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Abim yaptırmış ti sonra geri aldı yani tek o fayda etmez yemeyle alakalı ama vermişti abimde 
(894 puan) tarafından
En azından destek iradeye
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Bıraktığında kilo için söylüyorum arkadaşım 40kilo verdi hepsini geri almış 
(894 puan) tarafından
Demekki o süreçte yavaş yavaş yemesini azaltmali bitince en azından mide küçülmüş olur biraz da iradeyi devreye sokmak lazım
tarafından
Aynen köyde kaynananın komşusu da yaptırdı bir suru para verdi hepsini geri aldi simdide mide ameliyatı oldu
0 oy
(946 puan) tarafından
Ya bende denedim ama bence boş bişey yani normal aldı yaptığın diyetle birlikte uyguluyorsun akupunktur takmasalarda verirsin zaten, valla şimdi ki aklım olsa ona vereceğim paraya gider diyet yapmak için yiyecek alırdım aynı şey yani
0 oy
tarafından
Bi tanıdıgım var cok kılolu bi kadındı sonra eşi rahmetli abisinin karısıyla aldattı onu ve evlendi kadın artık o hırsla mı artık bılmyorm öyle bir zayıfladı manken gibi tanıyamadım kadını görünce.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muhteremm (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,699 soru

24,062,551 cevap

330,233 kullanıcı

...