0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (515 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar 1 martta bebegimi doktora goturcez ve o doktor kayinvalidemlerin sehrinde. Dogum yaptigimda bebegim beni emmedi o sorsalar mama yiyordu bir gece kayinvalidemle uyudu. Daha da vermek istememistim gece kalkip kalkip aliyordum. Simdi gidecegiz kayinvalidem kizimla uyuycam vs diyor. Esimde bisey olmaz gelince zaten sen bakacaksin kafa dinlersin diyip duruyor siz olsaniz ne yapardiniz
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(18,461 puan) tarafından
Yıllık izinde kaynanaya mi gidiyoruz
(515 puan) tarafından
Kizimi doktora goturcem 2 martta o da kayinvalidemlerim oldugu sehirde
(18,461 puan) tarafından
Babaanne yatmak istiyor demissin. O soruyu tam anlamadım. Bebeğinle mi yatmak istiyor ne
(515 puan) tarafından
Aynen bebekle uyumak istiyormus
(18,461 puan) tarafından
Izin vermem canım. Babaannesi diye istedigi her şeyi yapacak diye bir şey yok. Hem uyudu diyelim kalkıp kim emzirecek bebeği.
(515 puan) tarafından
Bende onu diyorum ama anlamiyor
-Reklam-
0 oy
(167 puan) tarafından

Kaynanam yok olsada yerini bilsin 3 aylık çocuğumla ben yatmadım uyku bu yarı ölüm 

(515 puan) tarafından
Dimi cok mantikli
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Açıklayıcı sor kız
(515 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kuzum simdi bebegimi doktora goturcem o da kayinvalidemlerin orda ilk zamanlar ben uyuyum diye bir gece bebege bakti simdi telde basliyor kizimla yatcam falan diye
(1,466 puan) tarafından
Ayy asla izin vermem uyku yarı ölümdür ben bile yanımda yatırmıyorum ona hiç vermem
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Hayır izin vermezdim gece beslenmesi var gündüz istediği kadar oynasın sevsin ama gece başkasının yanında yaptırmam kaç yaşında olursa olsun 
(515 puan) tarafından
Dimi anlatamiyorum esimde bisey olmaz kesintisiz uyursun diyor
(3,818 puan) tarafından
Yok canım verme ne derse desin gece çocuk acıkınca yine kalkcan maden seni uyutup dinlendirmek isyor gündüz baksın sende uyu o ara
0 oy
(435 puan) tarafından
Küçükken bir kere babaannemle yatmışım alnımda kocaman bi yarık izi var yataktan düşmüşüm başım sobanın demirinde baya yarılmış babaannem uyku sersemi farketmeden alıp beni geri yatırmış 

Babaannemi suçlamam ama bi anne kadar gece sahip çıkıp bakamıyolar gündüzler bitti mi mis gibi gündüz sevsin işte gece çocuğun seninle kalsın 
(515 puan) tarafından
Bende aynisini dusunuyorum esim bisey olmaz alti ustu 6 gun kalcaz kacirmaz vs diyor
(435 puan) tarafından
Bi de altı gün kocanla tatlı tatlı konuş ve sonuç o bebek seninle yatıcak tabiki annesi sensin
(515 puan) tarafından
Aynen annemden hic ole bisey duymadim ilk 4 gun babamlarda aldilar ama cok agladiginda
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Vermm vermiyorumda zamnnda cok istedi altli ustlu oturuyoruz sadece ben ameliyat oldugum zaman ikisi kaldii bir gunluk o kadarr bn yokum diee
(515 puan) tarafından
Bisey olmaz diyip tutuyorlar surekli
(4,148 puan) tarafından
Bn cok kavgalar ettim.kaynnmlada esimledee. Ama dimdik durdum karsilarinda biliyorum ki bir defa versem hepp olucakk ama bnm.yakin oldugu icinn sureklii olacak. Sen uzaksan ayda yilda birsey belki verebilirsin
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Cok istiyorsa kaynanan dogursun bi tane peki esindeki sacmalik?? Benim evladim niye uyusunki kaynanamla tovbe yaa
(515 puan) tarafından
Ozlemis bisey olmazmis
(2,474 puan) tarafından
Ya sacmalamasin bebegin daha 3 aylikmis aklin varsa sakinnnn yatirma. Koklasin sevsin uyumak ne daha ne duyacaz
(515 puan) tarafından
Kirmak istemiyorum nasil kirmadan soylesem bilmiyorum simdi basliycak alevilikten sunnilikten
(1,666 puan) tarafından
Aleviik sünnilik ne.alaka tatlım? Farklı mezhepler sanırım onu mu kullanıyo,boş ver duyma yatırma sakin . Ilk ver olmadi sonra bi yarım saat bir saat sonra anne ben.uyuyamiyorum de acikmistir.o de al ve geri verme yani bunun kırmadan söylemenin yolu yok
0 oy
tarafından
Yok yok olmaz deyip al yanına valla 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 699 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 523 göst.
0 oy
9 cevap 432 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,674 puan) tarafından soruldu