0 oy
889 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

image

meğer evlat ne güzel şeymiş kızlar yaralarını saran yoldaşın canın olan herşeyin miş bunu bikez daha anladım babamız görevde bebeğim olmadan önce hep ağlardım o yokken ama evladım şimdi bana çok iyi geliyor çok şükür rabbime (hazirana kadar baş başayız oğluşumla) sizler nasılsınız hadi sohbete 

10 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından

Uyusa da uyusam diye gözünün içine bakıyorum :(

(413 puan) tarafından
Uyku eğitimi alın canm belki işe yarar ki yarıyor çoğunda
(14,201 puan) tarafından
Ya benim oğlum doymuyor mama da veriyorum ama tek göğüs emdiği için sürekli uyanıp emiyor aslında uyku ile bir problemi yok
(413 puan) tarafından
Neden öteki göğsünde ne sorun var kı canm
(14,201 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım kendisi 5 aylıkken bir anda bıraktı 1 aydır falan emiyor yine ama tabi çok birsey gelmiyor
(413 puan) tarafından
Ne kadar emer se o kadar süt gelir emzir orayı da sık sık insin sütün tekrar bak kesilmemiş
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bende aynı duyguları yaşıyorum pasami salliyom 
(413 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın inşallah canım
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Fotonuza bayildim. Rabbim hayırlı  kkl hayırlı  ummet hayırlı  evlat eylesin sizi de hicbir zaman ayırmasin canım... anneligi yasatan rabbime şükür.  Ben de prens ve prensesimi uyuttum kendim de buralarda takılıyorum  uyku tutmadi ...
(413 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim çok saolun Amin inşallah cümlemizin ewladını allahım sizede meleklerinizi bağışlasın beni de uyku tutmadı oturuyoruz bakalım bizimki sbaah 7 de diker ayağa
(4,649 puan) tarafından
Aminnn  cümlemizinkini  inşAllahhhh.  Bunu bile bile uyumuyoruz ya bizdeki  de iyi cesaret;D
(413 puan) tarafından
Aynen valla gün içinde uyku die ölürüm gece hiç gelmez
0 oy
(544 puan) tarafından

Benim eşimde yarın şehir dışına çıkıcak 2 ay çalışmaya ilk defa ayrilcam :'( 7 aylık kızım var inşallah dayanırım biraz moralle ihtiyacm var :(

(413 puan) tarafından
Bebeğin sana dayanma gücü verecektir emin ol benim eşim yılbaşında gitti o günden beri yanlızım başka memleketteyim kimsem yok ne ana ne baba nede akraba komşu bilr yok Allah sabrını veriyor bana iki ay deseler bana 2 gün gibi gelir çünkü o kadar çok ayrı kaldım ki 2.5 yıllık ewliliğimde
(544 puan) tarafından
Ahh canim seninki daha zor Rabbim yardimcin olsun inşallah  :(  sağ salim kavuşuruz eşlerimjze
(413 puan) tarafından
Öyle canım tekim hazirana kadar yapacak bir şey yok vatan sağ olsun zordur asker eşi olmak :(
0 oy
(255 puan) tarafından
Rabbim hayirli uzun omur versin evlat gibisi varmi
(413 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cnm rabbim cümlemizin evladına versin inşallah
0 oy
(747 puan) tarafından

Maşallah öyle güzel kavramış annesinin elini Allah bağışlasın.Bizim bebikte haziranda gelcek.Gelsede benimde elimi böyle tutsa babası gece vardıyasındayken onunla avunsam<3

(413 puan) tarafından
Tesekkür ederiz canım Allah razı olsun gelir gelir sayılı zmn çabuk geçiyor Allah bağışlasın sana da :)
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Evlat bambaska gerçekten rabbim acılarını gostertmesin
(413 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Benim kocam da askere gitti temmuza kadar gelmeyecek bende karnimdakine sarılıyorum Allah yokluklarini göstermesin 
(413 puan) tarafından
Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah canım benim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Olmaz mı canım hıc İnsan kokusuna bıle kurban olur evladının 
(413 puan) tarafından
Aynen öyle canm benm :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 404 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 565 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,826 cevap

333,265 kullanıcı

...