0 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Ge.rizekalilar bu saatte bi makine çalıştırıyorlar elektrikli süpürge desen degil matkap gibi bir seyin sesi ne oldugunu anlamadim zaten bebegim zor uyuyor acayip sinirliyim buraya tasindigima bin pismanim hic bulasmak istemeyecegimiz tipler

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyardınız mı hiç canım 
(107 puan) tarafından
Birkac kez balkona hali silktiklerinde uyardik gurultu konusunda hic uyarmadik hangi gurultulerini uyaralim sabahtan basliyor isler supurgesi torunu bos parkeye takir tukur habire bi seyler surtmeleri, merdivenleri dele dele cikmalari off off
tarafından
Polisi ara o zaman
(107 puan) tarafından
Yok canim daha tasinacak gucumuz yok basima bela almak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
polisi ara bu saat yasak 
(107 puan) tarafından
Canim bunlarin edebi adabi yok yirtik tipler denir ya ondan bunlar muhattap olduğuna pisman olursun gormezlikten duymazliktan geliyorum tasinacagim gunun hayalini kuruyorum artik
0 oy
(18,554 puan) tarafından
Acaba çamaşır makinesi mi. 
(107 puan) tarafından
Yok onu da her gun calistirir aksam 8 civari onun sesi ayri taniyorum
(1,789 puan) tarafından
Dikiş makinası olabilir
0 oy
tarafından

Aman hic bulaşmayın canım. Amann. Görüyoruz haberleri. Vallahi bu yüzden evimi satıp başka yerden alırım. Hiç umrumda değil. Kiradaysam da çıkar giderim bu zamanda başa bela alınmaz. Eşin de birşey yapmak isterse sakın gönderme canım 

(107 puan) tarafından
Aynen oyle yapiyorum sokagin yarisiyla problemliler zaten. 9 aylik halimle o gunesin altinda astigim camasira hali bile silktiler yine sesimi yukseltmeden uyardim kavga cikmasin bebegim stres olmasin diye
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Belki yere bisey dökülmüş yada cam kırıldı ve mecbur makina açılmış 
(107 puan) tarafından
Yok canim butun gun boyleler de bu seferki bitmek bilmedi bebegim de zor uyuyup habire uyaniyor bu ara acayip gerildim suan
(14,062 puan) tarafından
Hep böylelerse bence inattan yapıyor olabilirler binada yönetici yada kapıcı falan varsa onlara diyin uyarsınlar
(107 puan) tarafından
Yillardir boylelermis karakter olarak da davranis olarak da zor tipler problemli oldukları cok insan var
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bizim usttekiler de cok ses yapıyorlar kendi evim olmasına ragmen satip tasinmayi bile dusunuyorum yani.Bi ara uyardik ama devam etti. En son 2 hafta falan önce polisi aradim. O gunden beri biraz duzeldi. Aman masallah deyim de.
(107 puan) tarafından
Allah bozmasin en huzurlu yol kacmak bunlardan. Yok papuc birakmam diyip ugrasirsam kendime ederim
(1,856 puan) tarafından
Benim de aklimda var gercekten gitmek burdan. Yoksa her allahin gunu sinir küpü oluyorum.
(107 puan) tarafından
Tez zamanda kurtuluruz insallah bebek olunca hic tahammul edemiyorum bu hallerine geçen tak bi sey dustu yine parkelerine yavrumun ödü koptu
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Mutfak robotu olabilir. Bizim şuan doğal gaz makinesi bozuk senin o sesten burda da var 
(107 puan) tarafından
Olabilir gece gunduz ayirmiyolar ki
0 oy
(531 puan) tarafından
Bizim üst katta öyleydi geçen gün mesaj attım güzellikle anlamiyorsanız polisi arıyorum diye daha da rahatsız etmiyorlar
(107 puan) tarafından
Onlar insanmis demek ki
(531 puan) tarafından
Defalarca sözlü şekilde uyardım ama hep devam ettiler gürültüye ciddi olduğumu anlayınca geri çekildiler sende uyar bence önce güzel dille söyle
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ara polisi bak bida sesleri cikiyo mu ben uyardim anlamadilar aradim polisi cit yok 
(107 puan) tarafından
Ugrasir dururlar benimle de sonrasinda al başına belayi
0 oy
(847 puan) tarafından
Sessizce polis çağır 
(107 puan) tarafından
Anlarlar direkt anasinin gozleri
0 oy
tarafından
Bende de var allahın cezası balkondan halı silker  pencereden sofra silker gece 2 ye kadar kahkahaları  inek gibi böğurmeleri  hiç eksik olmaz valla sustum sustum en sonunda çocuğumu cimikledin  dedi bi patladım numarasını da sildim engelledim adamsan 12 den sonra ses yap balkondan  pencereden birşey silk  o zaman görürüz  dedim kesildi sesleri
(107 puan) tarafından
Kiz ben kapi onunde merhaba merhaba onu bile tiksinerek soyluyorum sen iyi sabretmissin
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Güzelce çok uyar.    
(107 puan) tarafından
Hergun ayri ayri gurultu turleri oluyor hali silkme bahcede mangal yapma sacma sapan bi suru hareketleri var birini uyarsan digeri bitmez var sen anla butun sokak bina kendilerinin gibi yasiyolar ün yaptilar artik
0 oy
(100 puan) tarafından
Ay bende bende diyesim geldi postu görünce
(107 puan) tarafından
Biraz birikmisim olsaydi cikardim burdan
0 oy
(843 puan) tarafından
Ben aksam olunca sac kurutma makinesi bile çalıştırmiyorum esim uyan vardır diyor millet de nasil geniş kimse kimseyi düşünüp saygı duymuyor saat kaç olmuş makine sesi dusuncesizler 
(107 puan) tarafından
+++++++++
0 oy
(890 puan) tarafından
Allah komşunun bile.hayirlisini versin canim
(107 puan) tarafından
Kesinlikle amin canim
0 oy
tarafından
Bende alt komşudan bıktım pislik herif kaç kere şikayet ettik evinde 6 aydır tamir yapıo keşke kovsalarda kurtulsam 
(107 puan) tarafından
Cok var boyle insanlar bitmiyorlar bi
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Benim alt katim bos dukkan var ama ust katimda cok ses geliyor cocuklari var gurultuleri hic bitmiyor tepiniyorlar felan gece gunduz  ama agzimi acip hicbirsey demedim daha  cunku benim de iki tane oglum var bazen bizimde gurultumuz cikiyordur yani yukari bundandolayi hicbir sey demedim oda demez allah razi olsun. 3. Kiralik evim hepsindede ev sahibi komsuluk felan hepsinde rahattim cok sukur bir sıkıntımız olmadi hic allaha şükür 
0 oy
(867 puan) tarafından
Bnde deli oluyor bazen çocuk uyuyor tm uskatta bi kapı çarpıyor lar korkuyor oğlum diyemiyorum da der sanaeeee kapi bnm.istedim gibi kaparım. Diye azimi.açmıyorum ama burdan küfüru kaldırıyorum. Vlla.anan ..... çarp o kapıyı diye
(107 puan) tarafından
Allah 2 katini onlara yasatsin da biraz empati yapsınlar
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Allah böyle insanlardan korusun bizi arsız olurlar insanı haklıyken haksız duruma bile düşürürler mazallah...:ermm:

(107 puan) tarafından
Evet sabretmeye devam
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Ay benimde alt komşum benden rahatsız oluyormuş bebeğin besiginj sallama çocuk kapıyla oynamasın makineden çıkardığım çamaşırı silkeleme balkonda bı patladim karakolluk olduk kavga çıktı aile büyükleri gelip konuştu falan filan ki onlarda çocuk yok hepsi yetişkin benim bebek
(107 puan) tarafından
Çocuk sesi normaldir bi yere kadar bunlar maaile tepiniyolar her yönden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Leyla3567 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
26 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merhaba (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,006 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,645 soru

24,113,816 cevap

333,116 kullanıcı

...