0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yav dün patates tavuk firana verdim sebzeli bide pilav var dolmamda var gene ben yeniyorum kalk taze yemi yap diyor vallah allah bizden alacak diye korkuyorum onun yüzünden ben şükür süz degilim ama o öyle bide dışardan geldim ne yapayım ben cok zoruma gidiyor insan cektigi fakirligi yoklugu unutmamali bir lokma ekmegin kiymetini bilmeli :(

17 Cevaplar

+1 oy
(1,038 puan) tarafından
Her yemek istediğinde aynı yemeği onun önüne köy bakayım bir daha yapıyor mu koca adam şükür edeceği yerde yemek beğenmiyor yazik
tarafından
Hemde cok seçici biktim artik hep agir yemk yapiyorum asla hafif yemkler yemez hafif yemk yapmayı unuttum desem yeridir
(1,038 puan) tarafından
Oda sana kalmış canım ne yaptıysan onu yemeği bilecek adam benimki de sebze sevmez ama zorla da yediriyorum ki bilsin onların keyfine göre yemek yapmak ta neymis
(5,725 puan) tarafından
Canım  zorla olcak bişey değil benim eşimde çok yemek seciyor sevdiklerini yapıyorum öyle çok Cesit istemez yediği bikac bişey olsun tek çeşit olsun ama diyemiyorsun ne yersen ye banane butun gün çalışmış mecbur bunu yiceksin olmuyor.. huzursuzluk olsun istemiyor insan uyum sağlamaya çalışıyor
(1,038 puan) tarafından
Belirttiğim gibi  benimde eşim yemek seçer ama çok değil istediğini tabiki de yaparsınız hanım efendi eşinin ağır yemekler istediğini soyledi  ona istinaden söyledim ben onu lafımı başka yerlere cekmeyin
(5,725 puan) tarafından
Yoo yanlış yere çekmedim fikrimi belirttim başka yere çekmem direk söylerim soyliycek olsam. Bazı adamlar malesef yola gelmiyor
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Daha ne opacakmis acaba yemkte
tarafından
Bende bi bilsem yok dün yapmışım ya yemiyor
(4,148 puan) tarafından
Hii. Ole esde zor ya. O zamn az yapacaksin canm ertesi gune kalmiyacak
0 oy
tarafından
Sanirim bir kez yedigi yemeyi ertesi gun yemiyo..

Kendinize gore cok az yap cesit cesit yap canim kalmasin ertesi gune
tarafından
Canm ertesi gune yemiyor ama ben dun misafir agirlqdigim icjn yemegim az olmasun cok olsun mahcup olmiyim diye cok yaptim kaldi dokeyim mi yazik degilmi ya
tarafından
Yani dokulmez haklisin keske esinde bilse kıymetini
0 oy
tarafından
Zikkimin pekini yesin ozman 
tarafından
Sonunda öyle dememk icin kendimi  zor tutuyorum
0 oy
(386 puan) tarafından

kendi yapsın bakiyim haret bişey naha ne yapıcaksın acaba:ermm:

tarafından
Kiz tadida öyle bi güzel ama dünden kaldigi icin yemiyor onu bulamayanlar da var
(386 puan) tarafından
sende az yap canım yarına kalmasın allah yardım etsin canım
0 oy
(164,060 puan) tarafından
Bisi yazardimda okuyanlara ayip olur 
tarafından
Ay sevda cok siniriliyim kocaya ya bu yemi secme nedir ya biktim hergun ne yemk yapiyim diye düşünmekten
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Çok şükür eşim yemek konusunda zorluk çıkarmaz dünden kalan yemegi de yer tek çorba varsa onu da yer arada bir begenmedigi oluyor 
tarafından
Yaa begenmemk ayri yememk ayri benmki yemiyor yani dundrn kalanlari
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Kalksın kendi yapsın o zaman :@ 
tarafından
Yaparmi sence bide bana vicdan yapiyor gunahim sana gelsin acim diye
(3,740 puan) tarafından
Asıl gunah senin yaptıgin deseydin şuna bak bide üste çıkiyo
0 oy
tarafından
yediğiniz kadar az yapın belki günlük taze yeni yemek olsun isterler 
tarafından
Canm insalık hali bazen fazla olugor dokeyimmi yazik degilmi bide dun misafir aldigim icin cok yaptim
tarafından
o zamanlarda yenilmeli tabiki normalde ben az yaparım bize de misafir gelsin kalıyor 3 gün 5 gün yesek seslenmez eşim nimete şükür etmek için
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Esim ilk evlendiğimizde yaptigim yemwknicinnyok öyle olsa daha güzel olurdu annemi ara sor onun gibi yap falan diyordu dedim yeter yemek bu elimden gelen bu kadar kimseyle her seferinde soramam yersen yersin yemezsin ses egmedwn oturursun dolaptan yağlı ekmek yersin ama yemek bu dedim patladım daha o günden sonra yemediği yemek yok 
0 oy
tarafından
Benim eşimde yemez bende yemem dünden kalan yemeği canım o yüzden hep tencere yemegi degilde tabak hesabi pişiririm hep ikimize göre:)
0 oy
(5,213 puan) tarafından
yemek beğenmiyorsa aç kalmamış demekki onu 1 2 gün aç bırak sonra nasıl yiyo diye bak
tarafından
Iste vicdan yapiyorum ya bende
(5,213 puan) tarafından
benimkide dünden kalan yemeği yemez normalde az yapsamda kalıyo ama haftada bigün önceki yemeklerden yeriz ikna ettim çöpe gitse daha günah sonuçta ya o yemeği yiycek yada aç kalıcak oda yiyo mecbur :D
0 oy
tarafından
Şükretmeyi bilmiyor ve öyle alışmış ondan 
tarafından
Kiz eskiden cokta fakirlik çekmiş neden böyle bilmiyorum
0 oy
tarafından
Var da beğenmiyor olmasa ne yicek sorsana eşine ben çoğu zaman  fazla yaparım kalanını hayatta atmam yeriz esimde bende 
tarafından
Ne güzel hayalimde ki şey esimin dunden kalan yemkleri yemesi
tarafından
Esinle konuş Abla bu konuyu belki duzelebilir
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Ya bırak onlar hiç bi *** beğenmezler zaten . Benimki de bazen oluyor yaptığın yemeği bagan.iyor ama eşşek gibi yiyor. Yicekte yoksa ac kalır. 
tarafından
Suan kendisi ac valla bak yemiyor isitma diyor
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım seni çok iyi anliyorum benim eşimde çok yemek seçer oyle eziyet etmez yemek konusunda ama sevdiği şey olsun bir çeşit olsun. Tabi öğrenene kadar sevdiklerini sevmediklerini huyuuni suyunu anca zaman geçti. Allah yardım etsin sabır versin
tarafından
Canm 6.5 yillik evliyim esim sabit  3 4 cesit cok sev3r başka bisey yemz o 3 cesitte cok agir yemkler icli kofte mumbar lahmacun güveç sadece bunlari yer
(5,725 puan) tarafından
Ooooo benim koca gene iyimis ya o karışık şeyleri yemez bildiği tat dışına çıkmaz.. sarımsak maydonoz sarma sütlaç falan yemez. Sebze falan yer yine. Mesela bir mercimek çorbası yap arkasından ya kızartma ya makarna yeter der o da. Fazla yemek yapılmasına karşı.
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Kız benimki de çok yemek seçiyo 3 öğün kahvaltı hazırla yok demez
tarafından
Ayy benmkide oyle yaaa :(
(2,246 puan) tarafından
Sevdiğim bi yemek yapacak oluyorum eşim yemeyince ne yapasım geliyo nede yiyesim:(

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,436 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,056 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizelerim02 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 2,024 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde NUR2340 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.