0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Kızlar görümcem kocasıyla kavga etmiş 1 haftadır burda. Nyse aramız çok iyidir normalde. Bugün biz kendi ailemle hastaneye gittik geldik. Eve geldik ben hemen üzerimi değiştirip hayvanlara bakmaya gittiim. Annemlerde dışarda bekliyorlar. Kaynanamda aşağı katta oturuyo. Geldiklerini gördüler ve hiç seslenmediler. Gelin bi çay içelim bile demediler. Annemgil dışarda soğukta bekledi bekledi seslenen olmayınca geri gittiler. Ben dedim gelin yukarı çıkalım kahve içelim diye yok kızım sen çocuğunu al çık yukarı yoruldun dediler.  Çok gücüme gitti ya. Ben de sinirlendim kaynanagile ççıktım evime. Böyle insanlık mı olur. İnsan olcak bide bunlar. Dünürü gelmiş bi çağırmadılar seslenmediler. Yazıklar olsun. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görmemişlerdir annen zile basıp biz geldik falan demediler mi
(637 puan) tarafından
Kız gördüler . Kardeşim bebeğimi onların eve götürdü. Sonra bana yardıma geldi. Pencereye çıkıp konuşsalar bile yetecekti. Onlar görüp seslenmeyince bizimkilerde seslenmedi. Sonuçta misafir olarak geldiler. Onların seslenmesi gerekmez miydi
tarafından
O zaman çok ayıp etmişler yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine laf arasında anlatırsın dersin bir gün davet edelim
(637 puan) tarafından
Birebir anlattım şimdi. Böyle böyle yaptılar diye. Oda dedi. Ablam gelince huyları değişiyor onların ben onlara sorarım onu dedi.
tarafından
İyi yaptın anlatmakla
0 oy
tarafından
Yani standart normal geldi canım bana üzülme sende boyleler duzeltemeyiz
(637 puan) tarafından
Bitmez canım bitmez. İnsanız diye geçiniyorlar bide.
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Çok ayıp etmişler

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bosver onlari sen direk evine soksaydin keske aileni
0 oy
(733 puan) tarafından
Görümce gibi pislik yoktur kusura bakmayın bende var ikisinden nefret ediyorum ama eşimin hatrina yapmacık oluyorum 
0 oy
(733 puan) tarafından
Terbiyesizlik ayıp başka bişey değil ama umarım herşey düzelir ama boylrke muhatap olma mesafeli ol arama sorma anca onlar bu şekilde anlar
0 oy
tarafından
Ayıp olmuş gerçekten inadına davet et onları gelsinler onlarida çağırma esinede anlat bilsin 

Sonra neden denedin demesin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 448 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 583 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy