0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar yatak odasi takımında yanlara koyulan ufak dolaplar ve makyaj masanıza neler koyuyorsunuz nasıl da kullanışlı oluyor sanki benim sürekli dağılıyor ve düzensiz gibi geliyor 

4 Cevaplar

0 oy
(30,264 puan) tarafından

Kafama estiği gibi dizan ediyore

-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından

image

Daha yeni duzelttim :) bozuluyor evet 

tarafından
Gayet hoş duruyor canım :)
(6,849 puan) tarafından
Hepsini  döktüm örtüyü salladim yerledim bebeyle anca. Bebeyi bebek arabasında zapdettiim :D
tarafından
:D kıyamam canım çocukla zor üstü hep dağılıyor o cekmecede benim dört kare kare ister istemez sanki hep dagılıyor gibime geliyor  benimde
(6,849 puan) tarafından
Vala esim bisi alio heryer bozuluo takmiyorum haftada 1 duzen yeter napim :)
tarafından
Çocukla bide kış günü normal canım
0 oy
(668 puan) tarafından
Valla bı ara parfumler kremler diziliydi gözüm yoruluyo ayrı bide silerken topla tozunu al yerleştir sıkıldım ..hepsini topladım çekmecesi ne ve dolabının içine koydum sadece kullandığımız iki parfüm ve bı el kremi var sade yani şuan :)
tarafından
Benjmde hep dolaplarda iste canım ama o dolaplarin ici sanki çok dalıyor küçük olanda maskeler ilaclar duruyor makyaj aynasinda benim dört cekmecisj var kare gibi birine esimim coraplari birine kendi coraplarim diger ine kurutma makinesu falan digerinede makyaj esyalari ama çok dağılıyor sanki
(668 puan) tarafından
Küçükse evet az alan kalır tikis tikis olunca bnde sinir oluyorum aradığımı bulamıyorum dagiliyo bı dha tekrar topla..benim komodin var iki tane birinde eşimin coraplari diğerinde benimkiler var komodin varsa snde öyle yap
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Kullanmiyom onlari genelde kozmatik oluyo bozulmasin diye kullanmiyom☺️
tarafından
:D en mantiklisi canım bu yatagin yanlarında olan küçük dolapa ne koyuyorsun peki
(163,574 puan) tarafından
Ic camasirlarim var +18olanlardan
tarafından
:D benim yatak odasi dolabinda cekmece var içinde ona koydugumdan onlarda ceyizlik yazma var digerindede ilaç maske var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 104 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 358 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 507 göst.
31 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 782 göst.