0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Gece emmesi nasıl kestiniz nasıl tamamen bıraktırdınız ne zaman bıraktı 

8 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
18 aylık kızım bende bekleyeyim cevapları 
(864 puan) tarafından
Keşke 17-18 haftalarda leseydin
tarafından
Ayy pulbiber surmeyin agzi yanar onun yerine salca yada limonda surebilirsiniz ama en etkilisi sabir tasi
(3,725 puan) tarafından
Ben böyle birşeyler sürerek kesmek istemiyorum azaltarak biraktirmayi düşünüyorum yani şuan erken en azından 2 yaşını doldurması lazım
tarafından
Evet azaltarak da iyi bir yöntem ama biz gunduz biraktiysa muhakkka gece emdi agladi surekli onuda denedik ise yaramadi birde cocugunuz sakin usluysa bu yontemle kesilebilir. Ama bizimki cok huysiz ve hircin bir cocuk anca sabir tasi etki etti daha sizinkinufak 24 ayinindoldursun oyle kesilebilir. Bizde hamilelikte vardi oyizden kestim hap ictigim icinde yasakto sut içmesi hamile kalmasam bira daha emzirirdim yani.
tarafından
Cok basit canim aktardan aliyorsun az bisey ufak ufak tas seklinde surecegin miktar kadar bir kasenim icine koy hafif suyla ista nemlensin o kadar sonra parmagina al memenin ucuna dogru sur kenarlarinada sonra kalsin birak oyle cocuk istegi zaman ver agzina zaten hemen agzini burusturup geri atiyor tadi nasil desem boyle paslanmis demir gibi sanki. cocuk tadi alinca zaten anliyor bu iste bi gariplik var diye :) sonra emmiyor zaten yine tekrar geliyor memeye bu sefer de  bakiyormemeye orda yine o suruldugu icin bu sefer hic almiyor boyle boyle devam ediyor sonradan bırakıyor. Simdi bile gelir meme der bakar orda o surulu olmasa bile  ama hic almaz emmez yani hicde bir sorun yasamadim sukur.  Benimki cok asiri duskindu gece yarim satte bir kalkardim cok yorulurdim simdi uykusuda duzene girdi cok rahat ettik valla
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Oğlum 10 aylık ben 3 aylık hamileyim resmen meme bağımlısıydı riskli gebelik olduğu için doktorum kesmemi söyledi birden kesemezdim kıyamadım önce gündüz emmelerini azalttım meme istediğinde mama verdim veya meyve verdim eline öyle unuttu gndüz hiç emmedi 2 haftamı aldı tabi sonra gece yanıma mama aldım istediğinde verdim veya su verdim uyudu yani yaklaşık bir ayımı aldı kesmek birden kesemedim şuan hiç emmiyor 
(864 puan) tarafından
7 aylıkken kestin o zaman 2-3 gün alır diyor herkes korktum şimdi
(1,466 puan) tarafından
Ben kıyamadığım için o kadar uzattım doktorum da birden kesme sanada onada zor olur dedi o yüzden yavaş kestim ama hiç zorlanmadık
0 oy
tarafından
Belki yanlıştır ama ben sirkeyle kestim yaklaşıp kokuyu alınca yüzünü ekşitti 1 haftada filan anca unuttu
0 oy
tarafından
Sabır taşıyla
(864 puan) tarafından
O nasıl oluyor
tarafından
Aktardan aldim hafif suyla memeye surdum. Agzina aldi hemen anladi biraktir her istediğinde surdum bakti  eh olmus falan dedim biraktim 1 haftada yoksa kesinlikle birakmazdi cok cok asiri duskundu yapisik ikiz gibiydik o kadar yani 2 yasinda kestim ben hamileyimde
tarafından
Kademeli olarak kesmek istedim ama denedik olmadi salca surdum salcali sekilde emdi limon da fayda etmedi en son kesin cozum sabir tasi oldu cok ise yarıyor
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Sabır taşı sürdü görümcem
0 oy
tarafından
Kızım. 2 yaşını doldurmasına 1 ay vardı ve bağımlıydı gece gğndüz ne misafirlşk ne müsaitlik mamoo diye tuttururdu .d annem ucuna karalık sğr dedi başta dedim  benden tiksinmesin falan baktım olmuyo ucuna kil maskesi sürdğm her açtığında meme eag diyodu öyle arada kontrol ediyodu sonra sonra bıraktı hamdolsun 2 yaşına kadar doya doya emdi doğru düzgğn ek gıda bile almadı o yönden içim çok rahat tam zamanında da bıraktı
0 oy
tarafından
Benim oğlum 23 aylık gece ben kendim veriyorum :) 1 aya kesmeyi düşünüyorm kendime eziyet ediyorum heralde :)
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bir süre vermeyince unutuyorlar cnm.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 376 göst.
0 oy
7 cevap 395 göst.
0 oy
14 cevap 453 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy