0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızçeler kemik vardı biraz onu kaynatıyorum et suyunu nasıl yapıyorsunuz iliğini filan nasıl çıkartabilirim nasıl yapıcaz hele bi yardımcı olun şu garip bacınıza ☺️

4 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
Kiz allah seni h.k ne hakan diye okuyom ☺️
(3,521 puan) tarafından
Hahahah hakkındanın kısası kız ☺️
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Hiç yapmadım canim
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım bende ilk defa yapıcam bakalım
0 oy
(921 puan) tarafından
Direk dudukluye atiyorum bir guzel kaynatiyirum iligi neyi kendi cikiyor :)
(3,521 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için, hiç almadım valla sobanın üstüne koydum :)
(921 puan) tarafından
He oda olur bak daha guzel yavas yavaş daha iyi verir kemiğin suyunu
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
İlikli yeri olduğuna emin ol her kemik İlikli değil ben 6-8 saat kaynatıyorum en kısıkta ilikleri de kaşıkla veya çatalla ayırıp pay ediyorum kemik sularını porsiyonlarken
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım bende sobanın üstüne koydum yavaş yavaş kaynıyor peki kemiğin suyunu hiç dökmüyorsun dimi canım
(13,307 puan) tarafından
İlk ocakta kaynatıp döküyorum ben ama eğer bir saati geçtiyse üstünden köpüğünü al canım o baya salmıştır suyunu
(3,521 puan) tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
1 cevap 168 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
24 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kayab (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 375 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,853 soru

24,130,603 cevap

334,011 kullanıcı

...