0 oy
1,321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Kabizlik kabizlik nalet bi hastalik allah dusmanima vermesin hamilelikten beri kabizim ilac disinds cikamiyorum. Dunden beri kayisi yiyorum yok olmiyo hoşaf ictm yine olmuyo gttkce sişiyorum

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık ocağına git magnezi calsine diye bir toz içecek var ondan iç bir iki gün ishal olur sonra düzelirsin bebeğe zararı yok bnce çünkü hamileler bile içebiliyor 
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim bol bol su ic gunde 2lt bitir mutlaka bir de ilaca cok alistirma bagirsak tembelligi yapar bulgur pilavi ye princ pilavi da kabiz yapar 
0 oy
(13 puan) tarafından
Benimde oyleydi zamanla duzeldi cok takma bence ilacsiz alistir kendini 
0 oy
(472 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim hep kabızlık sorunum var 4 günde bir giriyorum eskiden öyle değildim son 5 yıldır böyle oldum gerçekten kötü ama rabbim daha kötüsünü vermediğine şükür ediyorum
0 oy
(259 puan) tarafından
Bende sürekli kabız oluyorum hamilelikte daha kotu oluyor ikinamiyorsun bile her sabah zeytinyağı iç bi kaşık bı de malum yerine zeytinyağı sür yumuşasin :( bana iyi gelmişti
0 oy
(259 puan) tarafından
Kuru erik yeyip üstüne ılık su içmek de iyi geliyormuş 
0 oy
(337 puan) tarafından
Sabahları çekirdekli kuru erik ye bı bardak ılık su ic beslenmene dikkat et liste tut ben oğlumda çok çektim can cekisiyodu yapana kadar inşallah bu dediklerimi yaparsan gecer
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben sus biberi yiyorum walla . Ancak öyle.  Sende acı ye 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 860 göst.
0 oy
21 cevap 1,178 göst.
0 oy
10 cevap 747 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy