0 oy
1,357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Kabizlik kabizlik nalet bi hastalik allah dusmanima vermesin hamilelikten beri kabizim ilac disinds cikamiyorum. Dunden beri kayisi yiyorum yok olmiyo hoşaf ictm yine olmuyo gttkce sişiyorum

28 Cevaplar

+10 oy
(163,384 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kabiz oldugun icinmi ölmek istiyon :blink: :O

(4,687 puan) tarafından
Tam ciddi olcam birden bir gülme geliyor:D
(163,384 puan) tarafından
Ne diyim yaa kabizim diyo yasamak istemiyomus ☺️
(416 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin:D
(5,372 puan) tarafından
Evet başlıkla bı yazı biraz tuhaf olmuş yani tmm zordur elbette bu da bi rahatsızlık ama :/
tarafından
Ya sesli güldüm:)))+++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biberiye turşusu ye yapınca bana dua et dünyaya yeniden gelmişe döneceksn
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Sarı leblebi ye hem süt yapar hem tok tutar hem bağırsak calistirir
(1,288 puan) tarafından
Kız sari leblebi kabiz yapar Allah seni :D
(6,074 puan) tarafından
Yoo bende oğlum da yiyoruz gayette bagirsaklarimiz çalışıyor hele de oğlumun normal de bağırsak sorunumuz var leblebiyle aştık şükür
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Lavman al kendine rahatlatır 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Acı biseyler ye bu seferde tuvaletten çıkaman sjsjsj
0 oy
(826 puan) tarafından
Zeytin yağı denedinmi?? Bide sıvı tüket çorba iç bağırsakda kuruluk oluncada kabızklr oluyo balkabağı pancar suyu meyve tüket
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ben de çok çektim Allah dusman basina vermesin gercekten musmula yemeyi dene bende ise yaradi
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ben hamileliğimde 4 kutu duphalac bitirdim benden kötümüsun acaba dogum yaptim gecti ama az su icsem yine ayni
0 oy
tarafından
Bnde açlık otu iyi gelir diye biliyorum.Netten arastirip bakabilirsnz faydasını gören çok kisi var
0 oy
tarafından
Kız bende gerçekten önemli bir şey oldu sandım hayatı bir konu falan . Gelip morel verecektim ☺️ şimdi ne denir ki bilemedim :D
tarafından
Bende bunun için girmiştim :D evet zor olur kabzlikta kız ne bilym yaşamak istemyck kadr mi zor
tarafından
Ahaha ☺️☺️
0 oy
tarafından
Bende de aynı sorun var. Aktarsa sinemaki diye çay varmış ablam söyledi akşam iç sabah ne var ne yok boşaltıyor dedi. Ben emzirdigim için alamadım. Ablam dedi bana dua edersin dedi o kadar iyiymiş emzirmiyorsan içebilirsin 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allah dermansız dert vermesin 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İlaçlarını içtin mi sen ki? 
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Başlığın çok yanlış, hayat çok güzel, yaşamak çok güzel lütfen böyle düşünme. Bak ben doğum sonrası öyle bir kabız oldum ki, makat çatlağı oldu.  Tuvalete gidiyorum resmen ağlıyorum ve kan içinde kalıyordu peçetem. Zamanla kendiliğinden düzeldi. Bamya varsa evinde bir de onu dene çok etkili oldu bende. Form kiraz saplı poşet çayı var. Onu bir kupa bardağa sıcak su ekle ondan 4 tane koy. Demlensin.  Sonra iç onu çok etkili bu da. Zamanla geçiyor ama kabız olunca yine de acıyor eskisi gibi acımıyor ama. 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Benim doğuştan bağırsak tembelliğim var çok ilaç kullandım hiç biri fayda etmedi eşimin aktar arkadaşı var ona danıştı Alizade marka papatyalı çay var onu al gece yatmadan önce bir çay kaşığı at ağzına suyla yut gerçekten rahatlicaksin ameliyat bile oldum geçmedi hamileykende doktora sordum içebilirsin dedi kesinlikle tavsiye ederim emziriyorum şimdi hâlâ içiyorum mutlaka al internetten de sipariş verebilirsin
0 oy
tarafından
Ilık süt içine  zeytin yağ dök iç ya da kuru inciri doğra içine bol zeytin yağ dök bir kavonazda dursun her sabah iç aç karnına ve üstüne ılık su iç 

Allah başka dert vermesin canım ne hastalıklar var öyle deme rabbim şifa versin bende yaşamım biliyorum çok zor bide bende çatlak vardı her tuvalette inanılmaz kanamam okurdu bu şekilde atlattım 
0 oy
(386 puan) tarafından

kabız olduğun için mi yaşamak istemiyorsun :ermm:

0 oy
(4,848 puan) tarafından

Yaşamak istemiyorum yazınca dedim heralde çok zor günler geçirdi de onun için içeriği okuyunca şaşırdım doğrusu :ermm:

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Dublahac icsene cnm
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Cnm sabahlari ac karnina ye kayisiyi ustune ilik su ic sukret ne hastalar var kabiz neki o hastanelere gitsen haline sukredersin bence boyle deme Allahin zoruna gider baska dert vermesin bende cok cektim hemde basurumda vardi tuvalette agliyordum lavaboyu yumrukluyodum ama aklimdan yasamak istemiyorum yok isyam ediuorum hic gecmedi cok şükür 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 919 göst.
0 oy
21 cevap 1,215 göst.
0 oy
10 cevap 760 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 862 göst.

Kategoriler

1,470,512 soru