0 oy
789 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Çok sinirliyim annesi babası hiç sevmiyor 3 üvey kardeşim var yanıma aldığımı hiç sevmiyorlar. Çok başına buyruk 18 yaşında bana yardım etsin diyerek getirdim köyden oda kabul etti. Ama hanımefendi ne konuşuyor nede uykudan kalkıyor saat 3 kadar uyuyor kalkıyor kulaklığı takım bacak bacak üstüne atıp oturuyor. Üstüne bir de yattığı yatağı bile toplamiyor. Geri götürcem seni dedim. Sesini çıkarmadı iş yapmak için arkamdan geziyor şuan. Bende yaptırmıyorum. Kendim ne yersem onada yedirdim Ho dolabımı ona açtım neyim varsa giy dedim. Yetmedi ilk geldiği gün kız arkadaşlarımla buluşcam dedi babamın haberi olsa onu öldürür. Gitti kendisinin hattı yok arkadaşına demiş ablam ararsa açma. 1 saate gelirim dedi geceye kadar gelmedi. Bizde eşimle gönderme kararı aldık 

15 Cevaplar

+2 oy
(2,319 puan) tarafından
Bencede gönderin başına bi iş açar sorumlu siz olursunuz.. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi yapıyorsun canım yardım etmiyorsa gelmeseydi 
0 oy
tarafından
 Başına bela alma gönder gitsin
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Gönder o zaman canım birşey olur sonra sana patlar 
0 oy
(289 puan) tarafından
Canım başını belaya sokar bu sefer de suçlu sen olursun. Senin iyiliğin dile gelmez. Bence gonderebiliyorsan gönder 
0 oy
(23,033 puan) tarafından
Zamanla belki düzelir.ama gece geç gelip de bi de üstüne telefon etmiyorsa işiniz zor. İyi bi gözünğ korkutsanız belki sizin yanınızda kendini davranışlarını toparlar.ama zor tabş
0 oy
tarafından
Ya iş yapmaması neyse de başına buyruksa  birşey olur mesuliyet sende dinin basın yanar 
0 oy
tarafından
Üvey kardeş birde 18 yaşında ben olsam asla getirmem ne olur ne olmaz birde dışarı çıkıp gece gelmiş bir şey olsa suçlu olursun Allah korusun 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Başına iş açar yolla bence 
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Canım başına iş açar pişman olursun götür bence yapacağı 2 yardımda gözüne gelmesin allah korusun kaçar gider sorumlu olursun 
0 oy
(337 puan) tarafından
Dertsiz başına dert açarsın Allah korusun senide dinlemiyomus en doğru kararı almissin
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Gonder gitsin başınıza iş açacak sorumluluk alma
0 oy
tarafından
En doğru kararı almışsın 
0 oy
(613 puan) tarafından
Doğru karar. Başına bişey gelse sen sorumlu olursun. 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Gonder sorumluluk alma

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,050 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yareninannesi06 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,302 göst.
+1 oy
3 cevap 272 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde dila0101 (8 puan) tarafından soruldu