0 oy
1,793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim evde yokken sürekli bana ne yapiyosun şuan, niye mesajıma hemen cevap vermedin ne yapiyodun, ne zaman uyuyacaksin çocuk uyuduysa uyusana sende diye mesajlar atiyo. Neden böyle sizce neyden şüpheleniyor olabilir suphelencegi şeyler de yapmıyorum halbuki. Duşa gircegim zaman bile niye giriyosun diye soruyo

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin nerde gurbette falan mi
tarafından
Hayır ya gece calisiyor 2 gün evde 2 gün iste
tarafından
Şüpheleri vardır. Sen sorunca ters tepki veriyor bagiriyorsa kesin süpheleri vardir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı benim eşim maalesef baştan beri böyle huyu bu..bazen çileden çıkarıyo..perdeler kapalı olduğu halde biri görür dio yaz günü evde şort tayt filan giyiyorum biraz paranoyak
tarafından
Aynen perde kapalı olunca enbenmkide aynı emin olamiyo. Arkadaşı bize gelince başka odadan cikmicak olsam da şort tisort flaan giydirmiyo
tarafından
Huyu böyle demek ki
0 oy
tarafından
belki kendinden dolayı seni takip etmek istiyordur her ihtimal olabilir 
tarafından
Bende bazen böyle düşünüyorum
0 oy
(11,313 puan) tarafından
Ben de eşim duşa girince öyleyim ama nedenlerim var. Ama eşin sana niye öyle bilemedim 
0 oy
tarafından
Manyakk midir nedir ya hic sevmem oyle insabi
0 oy
(843 puan) tarafından
Esinin sana sorduklarini ben eşime soruyorum ama paranoyak oldum burdaki yazıları okuya okuya bisey de yaptığı yok saci yaglaniyor giriyor niye girdin soruyor hatta sen bana güvenin yokmj neyden şüphe eidyon der ama ne bilim komşuların etraftaki milletin eşleri aldatinca cok etkilendim hamilelikten mi bilmiyorum soruyorum hep bende 
tarafından
Al benden de o kadar
tarafından
Benimde aklımdan geçiyor ama sormuyorum kızacak diye. Sanki yanlış bişe yapmış olsa video izledim yada aldattım o yüzden duşa giriyorum mu diyecek sanki. Oyuxedn sormaya gerek yok
0 oy
(163 puan) tarafından
Benimde eşim gece telefonu elime alsam çıldırıyor. Halbuki çocuğu sallıyorum o arada buraya bakıyorum postları okuyorum. Birden kalkıp telefona bakıyor. O telefonu elinde görmeyeyim kırarım diyor. Senin eşin abartmış biraz duş falan biraz ileri gitmiş
tarafından
Benimki de öyle yapıyor çocuğu sallarken almama aşırı sinirleniyor
0 oy
(463 puan) tarafından
O sana soramadan sen onun sorduklarını sürekli ona sor nerdesin me yaptın neden duşa giriyosun pat görüntülü ara bakalım bi süre sonra o ne yapıcak
tarafından
Ben aynılarını yapsam aşırı kizar
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tövbe yarabbim manyakmi ne kocan yakinda evin içinde kera takar o dikkat et ama bence eşin hasta tedaviye ihtiyacı var ilerleden bence binteklif et
tarafından
Zaten arada diyo sakasina kamera takcam eve falan diye
(1,908 puan) tarafından
Sen manyakmiyim ne demek istiyosun sen bana desene adamın bi supesi var ozmaan yada kafayı yedi
0 oy
tarafından
Benden yana bi düşüncen varsa eve git kamera taktir de alnim ak yuzum pak de yapistir cevabı
tarafından
Güzel dedin canlm
0 oy
tarafından
Bence çok takılmayın iyi niyetindendir diye düşünüyorum
0 oy
tarafından

Tövbe ya rabbi neden banyo yapıyorsun lafının altında ben çok şey ararım :ermm:

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kendine güveni olmayan insanın karşıya da güveni olmazmış 
tarafından
Kız eski post kadın hesabını bile sildirmiş :)
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi seni yokluodur

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 757 göst.
0 oy
3 cevap 988 göst.
24 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 488 göst.
0 oy
16 cevap 7,073 göst.
29 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zehra Kahrıman (1,909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,758 soru

24,144,356 cevap

334,611 kullanıcı

...