0 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kaç aylık hamile gözüküyorumm ve bana kaç kg verirsiniz çok şişko buluyom kendimi sağlıkla bebiş doğsa da spora diyete başlasam:D

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
4 gibi ☺️☺️.   
(759 puan) tarafından
Aynen canım☺️
tarafından
Bildim ☺️♥️
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
5 aylık gibi canım :) ❤️
(759 puan) tarafından
Biraz çok dedin canii ☺️♥️
(1,585 puan) tarafından
Ne bilim canım 5 aylıkken benim oleydi o yüzden 4 aylık mi :))
(759 puan) tarafından
Yaklaşmıştın zaten kız daha yorum gelsin bilmesinler diye söylemedim :D 4 aylığım canım adetle hesaplarsak bu ay 4 tamam oluyor
0 oy
tarafından

10-15  arası :):)

(759 puan) tarafından
:)) kaç kg gösteriyom kız onu da söyle☺️
tarafından
En fazla 65-70 arası .
Kaç kilosun kaç haftalıksın merak ettim bak
(759 puan) tarafından
15+6 yım 66 ile kaldım canım aynen şimdi 70 varmıdır☺️
tarafından
Olabilir :):)
0 oy
(17,331 puan) tarafından
4 aylik gibi. 
(759 puan) tarafından
Evet 4 aylık 15+6☺️
(17,331 puan) tarafından
Maşallah canim. Aslinda enine çizgili elbise giymesen anlaşilmaz bile.
(759 puan) tarafından
Aynen canım bol giyidigimde anlaşılmıyor kendi göbişim de vardı birazcık hamile kalmadan önce☺️
0 oy
(2,866 puan) tarafından

• :)4. Veya 5....

(759 puan) tarafından
4 canım ☺️
0 oy
tarafından
4 buçuk 5 gibi 
(759 puan) tarafından
15+6 4 aydayım☺️
tarafından
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından

Canım 32 kilo aldım hic dert etmedim sende etme. Ve uzun bir süre spor yapamayacaksın öyle hayaller kurma üzülürsün  :)

(759 puan) tarafından
Neden kız şimdi üzdün beni :D ben zaten birazcık kilolu kaldm hamile vermem lazım şimdi hamile kaldıktan bu yana nerdeyse 3 kg aldım
tarafından
Sen 3 diyorsun ben 32 : D
Yavrum bebeğini emzireceksin diyet zaten olmaz. Bebek toparlana kadar tek spor ona hizmet etmek  :)
(759 puan) tarafından
Daha yolun başındayım ben 15+6 son aylar çok alınıyormuş bak o zaman 80 olurum ben :D canım ben az zaman emizirecem ya göğüs küçültme amaliyatı olucam da o yüzden bebişim sadece 3-4 ay beslenecek sütten
tarafından
Ameliyat zorunlu mu canım
(759 puan) tarafından
Biraz kist var bide büyük canım rahatsız ediyor bazen mesela 37 beden giysi alıcam ama göğüse göre 38-39 almak zorunda kalıyom :D 95 beden
tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun
0 oy
(1,169 puan) tarafından

4 buçuk 5 aylık gibisin :)

(759 puan) tarafından
Evet o aralar 4 aylığım canım☺️
0 oy
(19 puan) tarafından
5 aylık :))))
(759 puan) tarafından
Yok canım 4 aylık 15+6 yız☺️
(19 puan) tarafından
Erken çıkmış:)
(759 puan) tarafından
Birazcık kendi göbişimi de katarsak normal☺️
0 oy
tarafından
3.5 veya 4 gibi derim ben
(759 puan) tarafından
4 canım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Zoraki mi hamile kaldiniz?
(759 puan) tarafından
He canım herkes bebek doğuracaksın dedi :)) Allah Allah neden zoraki olsun.
0 oy
tarafından

Benim 5 ayda böyleydi ama herkeste aynı olmaz kuzum yine sende 4 yada 5 ay gibi duruyor kilo da 60 varsındır  bence  bu anaın tadını çıkar ben oğlumda 23 kilo aldım hepsini verdim şimdi yine hamileyim hiç sorun etmiyorum canım ne isterse yiyorum:D bebek doğunca hemen veriliyor zaten kilolar

(759 puan) tarafından
Ay inşAllah bende veririm ya korkuyorum ya kilolar benle kalırsa :)) 15+6 yım 3-4 kg aldım ama hepsi de benim değil dr öyle söyledi :D ödem fln 66 ile kaldım 70 olmuşumdur daha zayıflıyordum ki Allahım mucizemi verdi ☺️
tarafından
Hiç korkma doğumdan sonra o odemler inecek  bebek suyu eşi gidecek  ben 80 le girdim doğumdan çıkar çıkmaz 72 kaldım 2 hafta sonra 66 ya indim☺
0 oy
(3,701 puan) tarafından
3 yada 4 aylik
(759 puan) tarafından
4 canım
(3,701 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al ins
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Neren şişko kız hem hamilesin ve çok fit fıstık gibisin en fazla 4 aylık görünüyor kuzum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 
(759 puan) tarafından
Kız valla çok takıyorim bazen çok şişkoyum falan diyorum ☺️ 66 ile kaldm aslında göstermiyom ama Amin inşAllah Allah razı olsun ♥️♥️
(4,756 puan) tarafından
Yok Vala gayet iyisin ince zarifsin bence çok normal kilon hem 4 aylık olmuş zaten almışsın bşrwz sonra verirsin merak etme
0 oy
(14 puan) tarafından
4 5 aylık gibi duruyor canım bende 16+1 günlüğüm ama gobegim fazla cikmadi ne zaman çıkacak diye bakıyorum 
(759 puan) tarafından
15+6 yım 2 gün farkımız var canım benim ki kadar da mı çıkmadı? Benim hamile kalmadan da göbişim vardı birazcık ne yalan söylim☺️
(14 puan) tarafından
Ben genelde bol giyiniyorum kapalıyım ondan dıştan bakılınca pek belli olmuyor ama ev haliyle afedersin kıyafetsiz daha belli bir de ben minyon tipliyim 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 50.600 gr mim 2 hafta önce öyleydi haftaya doktora gidecez tekrar bakalım kilo almışmıyim senin boyuna gire ıyisin fiziğin iyi canım
(759 puan) tarafından
Boyunu bilmiyorum ama kilo bakımdan şanslısın kız ☺️ ben 1.61 im 66 ile kaldm 3 kg aldım nerdeyse bulantı olmadı denecek kadar az o hep iştahlıyım ama az yemeye çalışıyorum bizim cinsiyetimiz erkek sen öğrendin mi canım☺️
(14 puan) tarafından
Bende 1.50 yim tam minnakim  benim bulantı vardı çıkarmıyordum 2 3 defa anca olmuştur bulantı oluyordu ama şimdi çok şükür geçti şu an benim de açıldı iştahım  öğrendik kız olcak Allahın izniyle Allahım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah canım
0 oy
(14,062 puan) tarafından
17 haftalık gibi gibi
(759 puan) tarafından
Yok canım 15+6 daha :)
(14,062 puan) tarafından
1 hafta için mi kız:))
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sen bilmiyormusun kaç aylık oldugunu
(759 puan) tarafından
Yok bilmiyorum size sormak istedim siz daha zekisiniz☺️
(1,908 puan) tarafından
Bencede burdakiler herşeyi biliyo keşke doğumumu da yaparmisiniz deseydin kız:))))
(759 puan) tarafından
Yorumuna dikkat et. Herkes soruyor böyle sorular normal soru bu tahmin ediyorlar ben ayı günü hesaplayın demedim kendi bebeğimi kendim doğura bilirim ne saçma insanlar var ya ( aynı sizin gibi)
(1,908 puan) tarafından
Senin sorun normal ama ben saçma alkışlıyorum sizi:)))))))
0 oy
(1,421 puan) tarafından
4 aylik gibi benimki 4 aylıkken bu kadardı çünkü ordan yola çıktım 
(759 puan) tarafından
Aynen 4 aylığım bende 4 ayda daha çok karnı çıkan gördüm benim ki daha az geliyor :D iç karınla alakalı diyorlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,725 soru

24,143,910 cevap

334,591 kullanıcı

...