0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Özellikle tek bakanlar yani eşi destek olmayanlar adina soruyorum.

Ben işlerimi bitirip oğlumla konusmaya calsiyorum kaciyor dinlemyor haftaya 10 aylk olacak uzuluyorum bu duruma

Emeklemesi tutunup kalkmasi var kendi kendine guguldaniyorda ama beni hic dinlemiyor

Anne bak gel babasi  gel babasi gibi kelimeler soylüyorum tv jzletmem konusurmu acaba

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır . Zorlama hiç bir şeye canı isterse hazır hissederse söyler . Ben genelde sık sık konuşurum bir büyük gibi . 

Oğlum 9 aylık bir şey yaptığımda falan gel oğlum berbaer yapalım bu söyle bunun adı bu sık sık oyun oynarım öyle . Dene istersen bol bol konuşabilirsin
(513 puan) tarafından
Konusuyorum inanki
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Gorumcemin oğlu nerdeyse iki yaş olcak anne baba mama fln diyo aslında istese konuscak geçen gel falan dedi ama işine gelmiyo sadece bagiriyo gemelde
(513 puan) tarafından
Benm oglum hic konusmuyi ya
(7,786 puan) tarafından
Nisanda 2 yaşında olcak o bak senin daha 10 aylikmis cnm bide çocuğuna konuşmaya fırsat ver mesela oyuncağa el uzatınca hemen verme bekle senden o istesin sonra bunu mu istiyon dersin cevap bekle yani bunun dışında konusiyosun zaten daha yapabileceğin bı şey yok muayeneye gidince kaç yaşa kadar normalmis ogrenirsin
(513 puan) tarafından
2 yaşa kadar demisti doktor
0 oy
(22,978 puan) tarafından

Tabi ki konuşur neden konuşmasın:D bence biz çok stres yapıyoruz. Gereksiz yere kendimizi üzüyoruz. Daha bebek o dinlemeyi bilmez ki. Onun kendince işleri var. O onların peşinde :D

(513 puan) tarafından
Işi bitmiyoki:)
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim ilk oğlum 1 yaşında konusmuyodu yani anne gel baba dede mama filan diyodu ama cümle kurmuyodu doktora bile götürdüm doktor alışmış dedi oyuzden konusmuyo bisey istediğinde o söyleyene kadar verme anlatmaya alışsın demişti bide bol bol cocuk sarkilari dinleyin söyleyin demişti öyle yaptım sonra cümle kurmaya başladı şimdi 3 buçuk yaşında susturamıyorum okadar çok konusuyoki yani biraz zaman birazda yeterli ilgi olunca konuşur 
(513 puan) tarafından
Benm oglum mama bil3 demiyor

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 329 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.

Kategoriler