0 oy
141 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kzlar 13 tl lik bakiyem oldu dun alisveris yaptim 304 tl ye 3 tl hediye verilmis toplam 13 tl bakiye bunu kullanmak icin illa cuzdana para mi atmak gerekiyor bide  uygulamadan cikip tekrar giris yapmam lazim ama cikinca tekrar sifre falan istemiyor lutfen biri beni bu cuzdan uygulamasi hakkinda aydinlatsin bu arada daha dun aksam saat 8 gibi siparis verdim hemen kargoya verildi cok hizli bir site

2 Cevaplar

0 oy
(1,573 puan) tarafından
13 liralık bi şey alacaksan cüzdanına para yüklemeden alabilirsin ancak alacağın şey 50 liraysa mesela cüzdanına 37 lira yüklemen gerekiyor. Sitenin hızlılığı da satıcıdan satıcıya değişiyor 
tarafından
Cok cokk tesekkur ederim  Deneyeyim bakalim bide kupon ne onuda anlamadim indirim kuponu nasil oluyor kuponda kullananlar oluyor
(1,573 puan) tarafından
Burda koleksiyon kaydet kuponunu bilmiyorum yapmadım:D onun dışında ara ara indirim kuponlarım yerini takip edersen kendileri güzel kuponlarda tanımlıyorlar
tarafından
Tamm canm cok.sagol
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Evet arkadaş doğru demiş. Drendyol çok hızlı bende hamak sipariş verdim 2 günde elime ulaştı 
tarafından
Benimkilee bugun gelirse hic sasrmam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,245 soru

24,055,638 cevap