0 oy
1,340 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
En çok ailesi haksız olsa bile onları savunur bu konuda 

39 Cevaplar

0 oy
(3,701 puan) tarafından

3 senelik evliyim Bi kere bile birbirimiz için kavga tartışma fikir ayrılığı olmadı maşallah :Dsadece çocuklar için yaparız aşırı düşkün çocuklarına en basitinden bir çizik olsa sen yaptın diye çıkışı veriyor uyu. Z oluyirum evi bo. K götürsün hiç önemli değil yeterki çocuklara bak ben de bu huyuna gıcık oluyorum tek tartışmamiz bu

(3,738 puan) tarafından
Ben zaten çocuklara bakıyorum annesi olarak de :)
(3,701 puan) tarafından
Bazen kendileri düşüyorlar aklım çıkıyor Gine benden bilecek diye görmedim deyip geçiyorum ben yapmadım desemde soyoe yapsaydın böyle yapsaydın diye inat ediyor bıngıldagına yapistırasim geliyor bir rane
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bnm esim konusma engelli oduuun o yuzden cok tartisirim . 
(3,738 puan) tarafından
Konuşsa bı dert Bazen sussa bı dert :)
(4,148 puan) tarafından
Kizz hic konusmaz kii. Ayyy adam olcek skiciliktan :-)gunun nasildi ne yaptin tek cevap iyi.
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Düşündüm de bulamadım 

:ermm:

(3,738 puan) tarafından
Ne güzel kız jste :)
0 oy
(19 puan) tarafından

Bazen ailelerden dolayı tartışırız ama en çok çocuk konusunda tartışıyoruz 

(3,738 puan) tarafından
Çocuk konusu herkesin ortak sorunu galiba
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Aynı sorunlarımız cnm birde çocuk üzerine ailesi her şeye burnunu sokar evime ama yinede bişey olmaz çocuğuma tuvalet eğitmini bile gösterdiğimden farklı yöne çekip alıştırıyorlar bn lavaboya girerken tahret almasını ćıkarken bi güzel sabunlayıp çıkmasını öğretmişken biz ne kadar onlara gitsek bahçede yap yıkama çık diyorlar bnde çok sinir oluyorum afedersin geçen lavaboya girmiş çıkmış ellerini suda tutmuş çıkmış fark ettim ki hep kaka kriz geçirecektim onlar yüzünden
(3,738 puan) tarafından
Ya ben şunu anlamıyorum bu çocuğun bı annesi babası var dimi torunu diye bu çocuğun herseyine burunlarini sokması anlamına gelmiyo ;) anası babası zaten terbiye verir bir şeyler öğretir karışmayın ya karışmayin!!
0 oy
tarafından
Bende bu yuzden tartısıyorm onlar haksız ama hep onları savunur arkamda durmaz varsa yoksa ailesi bi türlü çekirdek aile olamadık
(3,738 puan) tarafından
Bu tip erkekler evlenipte bizim basimizi yakmasinlar ya
tarafından
Kesinlikle bilsem zaten evlenmezdim geleceği göremıyo ki insan
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ailesiyle problemim olmadi ama gecenlerrde görümcem le bisi oldu beni savundu kardeşini sildi ama silme sebepleri ben degilim onlar tartisti kurunun yaninda ben yaş olarak yandim. Cok tartismayiz ya :D
(3,738 puan) tarafından
Görümce görümce görmeyeyim ömrümce :D
(6,848 puan) tarafından
İkisinide sevmiyorum:D.. kendi etti vala postumda var yani.. benlik sıkıntı yok :D
0 oy
tarafından
Tam ben yazacaktım ailesiher konuda varlar ilgilendirmez bile ve haklılar hep nasıl oluyorsa
(3,738 puan) tarafından
Valla nasıl bir şekilde haklı cikartiyorlar kendilerini anlamıyorum
0 oy
tarafından
Ailesi hakkında ne kadar haklı olursam olayım ben onun ailesine laf söyletmiyor nedeni ise onlar kötü kalpli benim karım kötü kalpli değil onlar gibi olmasın istemiyorum diyor 
(3,738 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Tartışmamız olmaz hamdolsun ama ailesi köyde benimde köyde kalmamı çok istiyor kalıyorum da senenin 9 ayı ordayım zaten ama daha fazlasını istiyor direniyordu rabia sjsjjssj
(3,738 puan) tarafından
Diren kız koy tavrını
0 oy
tarafından

Sadece bi tane ciddi tartismamiz var o da kiskanclik. Karsilikli kiskanclik yapiyoruz :D

(3,738 puan) tarafından
Bizim aramızda tartışma olmayan tek konudur kıskançlık:D
tarafından
Hadi yaa :D valla cok sukur Iyiyiz ama kiskanclik eskisine nazaran azaldi
0 oy
tarafından
Ailesi yüzünden 
(3,738 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni :)
0 oy
tarafından
Pucg

Pucg

Pucg

Bu pucg keşke kalksa artık yok olsa vallahi billahi eşim konuşmayı unuttu bnimle
(3,738 puan) tarafından
Eşim oyun oynamayı sevmez bu yönden şanslıyım:)
0 oy
(878 puan) tarafından
Kim hakliysa onun yanında olur o yönden sıkıntım yok ama para biriktirmesini bilmiyo o yüzden kavga ediyoruz
(3,738 puan) tarafından
Eşimde aksine para biriktirir ben derim ihtiyaçlarımiz var onları alalım diye almaz
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Bilmem tartismiyoz hic
(3,738 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Bayramlarda aile yanına gitme sırası. Benim ailem yakında oturuyor. Nerdeyse her hafta görüşürüz. Onlar gelir genelde arada biz gideriz. Hiç görmezsem 2 haftada bir ailemi görürüm . Ama onun memleketi biraz daha uzak . Bayramda 3 g0n onun memleketinde kalıp son gün brnimkşne gidiyoruz. Sinir oluyorum. Bir yandan da hak veriyorum. Ama saçma bir uygulama yapıyoruz. Ondan her bayram gerilirz
(3,738 puan) tarafından
Bir gün önceden sizinkilere gidip sonra oraya gitseniz il disindalarmis onlarda gidince mecbur kalmak lazım işte :(
(22,689 puan) tarafından
Aslında aynı şehirde memleketlerimiz ama ilçelerin arası 3 saat falan. Bi de o senede sadece bayramlarda gidebiliyor. Bennde hak veriyorum ama bayram da özel bir zaman. Son gün ailemin yanına gittim mi bayram değilmiş gibi geliyor. Onların gözü bayramda yol gözlüyor gibi geliyor. Ailem bişey demez sağolsun. Ama ben de haklıyım yani. O da haklı. Önce bizimkilere gidip sonra onun memleketinde uzun uzun kalmak en mantıklısı .bakalım bu bayram ne yapacağız :)
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim eşim inşaatçı ve kışın uzun bi süre işe gitmiyorlar o zaman fabrikaya başla diye tartışırım daha çok bide aşırı ilgi gösterir bana sürekli ya saçımı okşar ya yanağmdan öper böyle olmasda bazen beni rahatsız eder
(3,738 puan) tarafından
Evet bilirim bazen olur öyle şeyler:)
0 oy
(679 puan) tarafından
Telefonla oynamasina surekli video izleyip  gulmesi beni delirtiyor
(3,738 puan) tarafından
Sende ilgisini başka yöne çek o zaman:)
(679 puan) tarafından
Ahaha valla guzellikle denedim olmafi bigun telefonu kiracam diye korkuttum
0 oy
tarafından
Beni bir sal yaaaa diye kuyruk gbi her yere sürükler peşinden o evdeyken onun yanından başka bı yere gidemem sureki ilgi ister ilgilenmek ister afedersin rahat rahat s.camiyom bile ama kimseye karşı beni ezdirmez kimse kendi ailemde olsa onun yanında bişey diyemez sevilecekse ben severim uyarilacaksa ben uyarım der ve ailesi haksız olsa savunmaz...
(3,738 puan) tarafından
Helal olsun valla enişte beye:)
tarafından
Hangi konuda aile mi yoksa beni kuyruk etmesinde mi :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,045 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,173 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,115 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ranakilic (1,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,913 cevap

329,221 kullanıcı

...