0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar 6 ayligiz cok kotu disi 

8 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Az kalmış hayırlı olsun cikacakkk
(33 puan) tarafından
Gercektenmi canim sonra rahatlarmi ne zaman cikar sence kusura bakma fazla soru sordum
(2,350 puan) tarafından
Ne kusuru bunlar yakında çıkar az kalmış diğerleride pes peşe gelir
(33 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm cok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
var gibi beyazlamis gibi geldi bana on iki disler
(33 puan) tarafından
Insalah canimcok sagol
0 oy
(990 puan) tarafından
Bakmam bakarsam hediye vermem gerek yesin teyzesi ağzını:)
(33 puan) tarafından
Cok sagol canim benim allah razi olsun
0 oy
(807 puan) tarafından

Benim bebiş de öyle şuan da canım evet yerleri toplanmış çıkacak inşallah sağlıkla gelsin incileri kuzunun.... bak şunlardan birkaçını uygula çok rahatlatacak onu kuzum çocukla oturup ağlama sende:D rahatlat onu çok çok iyi geliyor... Metal kaşık dışındakilerin hepsini yapıyorum inanılmaz iyi geliyor. Sende yap mutlaka. 

Bebeğinizin diş çıkarırken sıkıntı çekmesini hiçbir ebeveyn istemez. İşte size, bebeğinizin rahatsızlığını en aza indirmeniz için birkaç öneri:

1. Soğutulmuş Meyve

Soğutulmuş muz, diş çıkarmakta olan bebeğinizin diş etlerini rahatlatmak için çok sağlıklı bir atıştırmalıktır. Muzu bütün olarak vermeyin. Meyve filesine koyun ve bebeğinize yalayarak veya emerek yiyeceği şekilde verin. Meyve filesi kullanıyorsanız, buharda pişirilmiş elma, çilek, mango veya olgun armut gibi çeşitli meyveler de deneyebilirsiniz.

2. Soğuk El Bezi

Temiz bir el bezini suya batırın, nemli kalana kadar sıkın ve dolaba koyun. Bez soğuduktan sonra, bezi katlayarak küçültün ve diş etleri üzerinde gezdirin. 

3. Metal Kaşık

Soğuk metal rahatlatıcı olabilir; o halde mutfak çekmecenizden bir çay kaşığı alıp dolaba koyun. Kaşık soğuyunca kaşığın arka kısmını bebeğinizin diş etlerine sürtün.

4. Diş Eti Masajı

Ellerinizi yıkadıktan sonra, bebeğinizi kucağınıza alıp oturun ve dairesel hareketlerle bebeğinizin dişlerine hafifçe masaj yapın.

5. Soğutulmuş, Jel İçermeyen Diş Kaşıma Oyuncağı

Bebeğinizin en sevdiği diş kaşıma oyuncağını alıp dolaba koyun. Soğuduktan sonra bebeğinize verin ve temiz kalmasını sağlayın. Bu oyuncak onun en sevdiği hayvan veya meyve şeklinde olsun olmasın, önemli olan bebeğinizin onu kolay tutabilecek olmasıdır. 

6. Önlük

Diş çıkarma aşamasında bebeğiniz bolca salya çıkarır. Salya önlükleri ve boyun bağlarıyla bebeğinizin giysilerini koruyun. Bebeğinizin çenesini bunlarla silmek, mendil veya bez bulmaya çalışmaktan çok daha kolay. Çocuğunuzun yüzünü, tahriş olmasını ve isilik oluşumunu engellemek için sık sık narin dokunuşlarla silin.

7. Anne Kucağı

Anne ile birlikte geçen zaman bazen her derde devadır. Bebeğinizle oturmak için zaman ayırın, rahat bir sandalye çekin, sakinleştirici bir müzik açın ve bebeğinizi hafif hafif sallayın. Bu hem sakin bir kucaklama ve rahatlama “molası” vermenizi, hem de ikiniz için iyi bir dinlenme imkânı sağlar.

0 oy
(1,038 puan) tarafından
Daha patlamamıs ama cıkar yakında of cok zorlu Bı surec suanda benimde kızımın dislerı cıkıo ne gecene gunduz uyumuo hep aglıo saatlerdir ayagımda  artık ben aglıcam 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Evet cıktı çıkacak hayırlı olsun jel kullan iyi gelir 
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Göz var izan var ama diş yok
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ben pek dış göremedim canm ağzında yara falan olmasın ona bir dikkat et 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 425 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 907 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
6 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,568 soru

24,046,502 cevap

329,411 kullanıcı

...