0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından

Bebegimin gelecegi icin calismak zorundayim kizlar lutfen bebek kucukken calisilmaz diye linclemeyin beni. Kizim ayin 26sinda 6.ayina girecek mayis gibi allah izin verirse calismaya baslicam 8 bucuk - 9 aylik olacak iste o zaman. Aksam 5 bucuk gece 12-1 calisicam kendi isimiz cok yorulmam yani ama mesela beni emmeden uyumuyor su an geceleri:( anneme birakicam zaten gece alicam veya ben orda kalırım bilmiyorum o an ki duruma bagli. Her gece canımı sıkacak bir sey buluyorum bu gece de bunu taktim kafaya

9 Cevaplar

0 oy
(416 puan) tarafından
Uyudunuz mu kiazzz baksaniza buraya :D 2 dertlesek dedim kimse görmedi bile haha shjs
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
emmeden uyumuyorsa zor ama alisiyorlar. benim kizimda oyleydi gece calismadim ama yeri geldi uyuyakaldigi oldu yani emmeden. ben 1 yas civarinda biraktim sabah 8e dogru aksam 6 gibi geldim eve 
(416 puan) tarafından
Keske ben de yaşında birakabilsem ama para biriktirmem lazim gelecek icin
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Memede uyuyan bebek en zoru ya bu desteği kesmek sallamadan daha zor maalesef insallah sizin için kolay bi surec olur 
(416 puan) tarafından
Insallah :(
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Emzik alıyor Mu
(416 puan) tarafından
Canı isterse :D bazen alir bazen almaz
0 oy
(115 puan) tarafından
Ben 8 aylıkken ise başladım süt sahip eve bırakıyordum işten gelince de sabaha kadar emzirirdim göğsümü boşaltma kadar  iş yerinde de eğer sertleriyse biraz sağıyorum ağrısı çok oluyordu
(416 puan) tarafından
Ilk günler ben cok aglicam kesin de her sey onun icin yani
0 oy
(615 puan) tarafından
Kimse linçlemez seni bu konuda. Ben dahil buradaki çoğu kadın da doğum izni bitince işe dönmek zorunda. Ben işe döndüğümde 5-6 aylık ancak olmuş olacak. Malesef çalışmak zorundayız. 
(416 puan) tarafından
Aynen oyle her sey onlar icin yapacak bir şey yok
0 oy
tarafından
Bebeğine bakicak biri varsa bence mantıklı hem kafan dagilir . Eş ile sorunları hallettinmi 
(416 puan) tarafından
Kayinvalidem veya annem bakicak kuzum. Yok kuzum konusmuyorum hic
tarafından
Bırak dersini alsın madem ayrilmiyorsun böyle terbiye ediceksin bazıları bu dilden anlıyor en iyisini yapıyorsun .
(416 puan) tarafından
Kuzum en cok da onun icin calismak istiyorum zaten kendi isimiz evet ama ordan gelecek para direk bana gelecek bir ev duzeni kadar para biriktirebilirsem her sey cok guzel olur kimseye boyun eymek zorunda kalmam
tarafından
Çok iyi edersin hayatım . Afferin bak severim güçlü mantıklı düşünen kadınları sen öyle olsun kocam o benim doverde soverde diyenlerden değilsin her zaman söylüyorum anamız bizi bir daha doğurmayacak hayat bir gün oda bugün . Yap birikimini düşün kendini ve evladıni
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kendi işiniz ise çok erken bırakıyorsn bnce.

Bu arada bn bırakıp çalışmadım darısı sana jsksjks valla onsuz yapamiyrm bn 
(416 puan) tarafından
Kuzum dans ekibimiz vardi eskiden simdi tekrar o ise giricez. otellere showa goturuyoruz basinda gitmem lazim
0 oy
(613 puan) tarafından
Canım sen bunu yapmaya mecbursun. Seni tebrik ediyorum. Onurlu kadınsın. Şimdi bu zorluğu yaşayıp bunu aşacaksın ki kendine de yavruna da iyi ve o adama minnet etmeden bir gelecek kurasın. Ben gidiyorum işe. Memede uyuyor oğlum. Ama kimin nasıl uyuyacağını biliyorlar. O yüzden bir iki gün bocalar ama sonra alışır. Korkma. 
(416 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum. Evet yapmak zorundayim en azindan 1 sezon boyunca çalışsam para biriktirip kira parami falan kenara ayiririm cok iyi olur
(613 puan) tarafından
Kesinlikle yap. Şimdi sıkıntı çekmeyen sonra çok sıkıntı çeker. Ha ama şunu da söylüyüm ben de endişeyle döndüm işe. Zorlandım özledim fakat bir baktım ki bebeğim mutlu. Beni görmekten bıkıyomuş çocuk. İnan bu bebeğine de iyi gelecek. Seninle geçirdiği zamanlar kıymetlenecek ikiniz için de.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 891 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 255 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,808 soru

24,103,498 cevap