0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Kizlar 6 ay önce kirtaj oldum bebek düşünüyorum ama tam  yumurtlama zamanın regl oluyorum 12 15  günde bi regl oluyorum  aşılama yaptırdım  4 gün sonra yine lekelemem oldu bu ara kanamalar neden oluyor anlamadım adet duzenleyicide kullandım  bi türlü düzene girmedi yaa yumurtlama zamanında degerlendiremiyorum bu yüzden bu arada polikist var

2 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından

Var mı bilgisi olan

-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından
Polip olabilir canım bı araştır istersen polipin belirtisi ara kanamadir
(115 puan) tarafından
O ney canim
(785 puan) tarafından
Rahimde büyüyen et parçası genellikle iyi huylu oluyor hamile kalmayı engeller hamile kalınsa bile bebek tutunamaz ve düşük olur veya kalbi durur tek belirtisi iki adet arasındaki lekelenme veya adetin normalden daha fazla olmasıdır ultrasonla kolay kolay goremiyorlar bende iki düşük yaptıktan sonra sürekli lekelenme yaşadım ve meğer polip varmış iki santim olmuş doktor ameliyat ile aldı eğer farkedilmezse rahmini komple kaplayabiliyormus
(115 puan) tarafından
Rahim içine baktılar benim  ama ne söylediyseniz aynisida var bende benimde bebek tutunamıyor
(785 puan) tarafından
Kamera ile baktılar mi canım bana kamera ile baktılar ofis histeroskopi diyorlar bu isleme
(115 puan) tarafından
Işte serum gibi birşey verdiler rahim içine baktılar ama tüplere bakmadılar tabi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kader kader (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 247 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cileklikurabiyem (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nigar Xelilova (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,736 soru

24,102,744 cevap

332,520 kullanıcı

...