0 oy
484 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,287 puan) tarafından

image

kizim 2 yasinda dudak bagi hakkında bir mesaj aldım hem fotoğrafı göstermek hem de bilgilendirmek için post açayım dedim

Kizim beni emerken ust dudaklari hic disa donuk olmazdı neredeyse. Hep içe dönük olup dudagi göğsüme surttukce ust dudaginda surekli su toplaması olurdu. Sonra dişleri 6 ayda çıkmaya başladı ust dişler çıkarken ayrik olmaya başladığını fark ettim ve dudak bagi ile ilgili bölüm olarak kulak burun bogaza muayene götürdüm konuşmasında sorun olmaz sadece dişleri çıkarken ayrik cikar dedi ve kalıcı disler çıkmadan kesilmesini veya yakilmasini soledi . Disleri suan cok cok ayrik degil lakin orda ki bag duruyor.  Bilmeyenler varsa bilgilendirmek istedim 

4 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bizim de dişler ayrık su toplanmasi oluyordu önceden yarın bir dikkat edeyim
(4,287 puan) tarafından
Bi bak bakalım canim foto da atabilirsin veya doktora bi goster bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oglumun dişleride ayrik su toplama vs yok o bagdan bendede var benimde hafifcik.ayrik ön disim doktor her ay bakiyor agzina sorun olsa soylerdi dimi
(4,287 puan) tarafından
Solerdi ama denizli icin soluyorum dudak bagini anlayan 5 doktor gezdirdim 1 bilebildi  diger 4 u dudak bagi ne dedi sen dusun :D
tarafından
Onlar nasil.doktor oyle:)))
(4,287 puan) tarafından
50 yasinda ki doktor dudak bagi ne ben dil bagi biliyorum sadece dedi biri plastik cerrahi yönlendirdi en son özele gittim buldum derdime çare:D
tarafından
Amca diyeydin sen neyin kafasını  yasiyon:)
(4,287 puan) tarafından
Valla bak koca üniversiteye götürdüm oradaki asistanlar bile sen nerden bilceksin plastik cerrah baksin diye benle alay ettiler en sonunda özele götürdüm doktor sasirdi sen nasil fark ettin buraya 8 yasinda bir çocuk geldi bademcik icin annesi o gün öğrendi çocuğunda dudak bagi olduğunu dedi bana
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Üstelik sadece neşterle ufak bir kesip bırakıyorlar çok da basit kuzuşkom 
(4,287 puan) tarafından
Ozelde kulak burun bogaza gittik 700 tl ye yapacağını söylemişti 1 yil önce kalıcı disler çıkmadan biraz daha yasi gecince yaptıralım diye düşündük canim
(13,309 puan) tarafından
Yani ne zaman uygunsa sağlık açısından. Şimdi baktım ben de hatta paylaştım sanki bizimki de öyle
(4,287 puan) tarafından
Bebekken hepsinin neredeyse görüntüsü ayni ben disler çıkınca beni emerken ust dudagi ice donuk olunca ve dudağından su toplama hic gecmeyince bir de boğazına surekli süt aldirmasindan anladim
(13,309 puan) tarafından
Bizimki hiç emmedi ama takipte kalayım bakalım
(4,287 puan) tarafından
Bi bak canim ama olsa illa ki fark ederdin diye dusunuyorum
0 oy
(29,846 puan) tarafından

Benim kizdadada var on dışi ayrık 

Peki zamanla gecermi birşey dedimi daktir

(29,846 puan) tarafından
Zeyenbinde öyle ya şuan endişe ettim  :(((
(4,287 puan) tarafından
Emiyor mu seni canim
(29,846 puan) tarafından
Evet emiyor canm
(4,287 puan) tarafından
Seni emerken ust dydagi disa donuk mu
(29,846 puan) tarafından
Hiç dikkat etmedim galiba dönük

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
14 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,728 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 322 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,796 soru

23,913,369 cevap

323,110 kullanıcı

...