0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizlar sabah igne icin sagluk ocagjna gittim ordaki bos bogaz ebeler diyor ki herkes doğurdu bir senin zamanin geçmiyor sinir oldum ya sanki benim elimde olan birsey birde kendi üstlerine vazifeymis gjbi konuşuyorlar ya sinir oluyorum ya sonra birtanesi diyoe ki zamanın da saglikla gelsin dedim amin en onemlisi o yani ama gerçekten cok sinir oldum

6 Cevaplar

0 oy
(1,138 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sinirlenme ya yazik bebisine icinde kalacak degil ya allah zamanini biliyordur 
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Başını mi bekliyorlarmış senin zamanını nerden biliyorlar. Boş zmnlari çok galiba gününü saydiklarina göre 
(187 puan) tarafından
Aynen kuzum ya bos bos oturuyorlar zaten
0 oy
tarafından
Samimiyetle söylemişlerdir bence ne gbi bi kötü niyet olsn ki
(187 puan) tarafından
Bana batti söyledikleri inan ki zatwn bir iğneyi yapmak bile zorlaerina gidiyor butun gun oturayum istiyorlar
tarafından
Bana da cok batardi. Her gören ne zaman doguruyosun derdi bi de. Zaten dogum stresi var kendi agrilarin bi yandan korku bi yandan insanlar bi yandan. Kurduklari guzel cumleler bile kufur gbi gelirdi
(187 puan) tarafından
Bana da batıyor iste sizenw yani degil mi
0 oy
(6,400 puan) tarafından

Bana da herkes dogurdu bi sen dogurmadin diyodular :D sonradan dogurdum haberleri bile yoktu gelip sasiriyodular aaa ne zaman dogurdun diye :D sonsuza kadar iceride kalacak degil ya cikar bir gün

0 oy
(571 puan) tarafından
Hepsimi öyle olur ya çok patavatsız üzerlerine vazife olmayan şeyleri konuşuyorlar dedikoducular hiç gitmek istemiyorum o yüzden 
(187 puan) tarafından
Bende saglikciyim ama bunlar fazla lakayik ya hastalarla gercekten xok gicik oluyorum
(571 puan) tarafından
Valla canım oldum olası saglikocagina gitmem 12 haftaligim kayıt için falan gittik halleri tavırları konusmalari insanı resmen deli ediyor
(187 puan) tarafından
Aynen canim tavirlari falan hic hos degil
0 oy
(387 puan) tarafından
Şaka babında demişler neden sinirlenhsnki
(187 puan) tarafından
Vallahj bende hemsireyim hastalarla bu kadar lakayik olmadim hicbir zaman saglik ocagindakiler hep bir tuhaf ya kimene yani ne zaman doguracagmdan zamani var daha bos bps konuşmak bunların ki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
24 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
0 oy
16 cevap 1,011 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Sibelisahin (44 puan) tarafından soruldu