0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (811 puan) tarafından
Kizlar geçen kaynanm geldi bana bı komşunun kardeşinin çocuğu olmuyormuş hocaya gitmiş hocada ona hamile kadinlardan biraz pirinç topla demiş kadınıda hiç tanımam kaynamda pek tanımaz öyle kapı komşumuz hele kardeşini hiç tanimma neyse kaynanm sabah geldi eltimden gorumcenden pirinç almış benden de istedi bende vermek istemedim ne biliyim dünya hali kadını tanımam ya büyü faln yapmışsa o yuzdne hamilelerden pirinç topluyosa için rahat etmedi kaynanmada dedim kaynanm alındı tamam verme ozmn dedi gitti sizce vermelimiydim ne biliyim versemde içimde bı soru kalırdı siz ne düşünüyorsunuz 

14 Cevaplar

+3 oy
(163,555 puan) tarafından
kandil gunu pirincten medet ummak yerine abdest alip dua etsin
tarafından
+++++canm içi ❤️
tarafından
Her pirinç tanesinde Allah yazarrmış sevda bilmiyorum ne kadar doğru. belkide oyuzden benden de istemişlerdi
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Bilmem bana saçma geldi pirinçle hamile kalmak vermedigin iyi olmuş 
0 oy
tarafından
pirinc bir kiyafet size ait bir esya degil.ki yani o.pirinci sonra sen yemeyeceksen yada buyu yapilip pirinc eve gelmeyecekse bisi olmaz bence tabi kimseye de guven olmaz
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben çok duydum 40 hamileden 40 fincan pirinç topla ve dua okuyarak pişir ve ye cocuğun olur derler ben olsam verirdim
(811 puan) tarafından
Canım kadını tanımıyor yani öyle bir zamamda yaşıyoruz teknoloji çağı doktorlar var herşey var doktorlar var ne biliyim doktorun yapamadığını piricmi yapicak ki kadın Burdada oturmuyomus Mardin'de oturmuyomus bı pirinci ta izmirden mardinemi yolluycak ondan bı içimde sıkıntı olustu
(1,346 puan) tarafından
Canim bende ianmiyorum inanc ayri bişi ama inananlar var işde ve ben bunu bildigim icin veririm sonucta kimse 40 tane hamile tanimiyor ve bu yuzden tanimadılları kisolerden de isteniyo
0 oy
tarafından
Pirinci okuyup yutturacaklar herhalde yani sonuçta kalbini bozmuşsun versen de bir işe yaramazdı bu saatten sonra takma kafana gali 
(811 puan) tarafından
Öyle insanların öyle değişik şeyler yaptığını görüyorum ki hiç tanımam etmem ne biliyim veresim gelmedi
0 oy
tarafından

Pirinc yerine su mübarek günlerde el açıp Allahtan istemesini dilerim .

Ayrıca biri onlara pirinç ile hamile kalinmadigini söylesin. 

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Valla hic inanmam öyle şeylere ama şahit oldum bizim bir komşu kac yıllık evliydi cocuğu olmuyordu 40 tane hamile kadından bozuk para topladı sonra o parayla bir yere yardım etti kadın hamile kaldı şuan 7 aylık
0 oy
(54,193 puan) tarafından
pirince büyü yapilsin ilk kez duydum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Pirinç bu ne olabilir ki :))

Ben verirdim sen vermemissin
0 oy
tarafından
Pirinç senin eşyan değil hoş nasıl büyü yapcak canm verseydin nolcak. Benden de hamileyken bozuk para istemişlerdi bebeği olmayan biri için hiç adını bile bilmem hayrına verdm 10 kuruş muradı olsun diye var bunu yapan yani gereksiz kuruntu yapmşsın he batıl inanç bnce bilmiyorum olan varmıdır sanmıyorum ama insanlar neyden medet umcağını bilemiyo evlat hasreti de zor rabbim yaşatmasın kmseye
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Allahım kurbanlar da da kurbanın bilmem neresini topluyorlar ya hasta için çocuk için vs 
0 oy
(678 puan) tarafından
Yanı sizin kararınız tabi ama.gereksiz evham princi  siz on dan almıyorsunuz yada yemiyeceksiniz verebilirdiniz  
0 oy
(255 puan) tarafından
Onun pirincdenmedet unmasi baska seninde birince buyu yaparlar diyipte vermemen daha bir baska kiz
0 oy
tarafından
Benden de istenmişti zeynosa hamileyken vermiştim ne olacak ki sanki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
14 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
25 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
30 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,132 cevap

336,214 kullanıcı

...