0 oy
1,006 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından

Nasıl oluyor da çok iyi oluyor ilişki? Biraz anlatır mısınız ne ile ilgili sizce? :)

44 Cevaplar

0 oy
(890 puan) tarafından
Anlaşıyorum çok şükür arada bazen sorunlar oluyor olmuyor değil ama mesafemi biliyorum her zaman en önemlisi de bu bence .
(65 puan) tarafından
Evet herkesin kendi sınırını bilmesi
(890 puan) tarafından
Kessinlikle canım
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Allah'a şükür bizde kayinvalidemle iyiyizdir bazen benim kirildigim olur veya benim onu kırdığım olur ama hemen unutmaya çalışırız uzatmamaya çalışırız saygıda sevgide kusur etmeyiz birbirimize ben anne derim o da kızım der şükür bi problemimiz yok yani
(65 puan) tarafından
Peki acikca konusur musunuz şna kırıldık filan gibi
(532 puan) tarafından
Konuşuruz canım ben bi şeye kirildiysam söylerim o da aynı şekilde kirildiysa kizdiysa söyler konusuruz o konu üzerine sonra hallederiz
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Elhamdulillah biz iyiyiz kayinvalidem biraz saf ve iyi düşünceli hep ve iyi niyetli biri ve başka şehirde yaşiyorlar karişmazlar bize sagolsunlar iyiyiz böyle 
(65 puan) tarafından
Masallah daim olsun :)
(2,052 puan) tarafından
Amin canim insaallah
0 oy
(2,474 puan) tarafından

Mesafe :)

Cok samimi degiliz kotu de değiliz ne o bana karışır ne ben ona. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz

(65 puan) tarafından
Ne güzel masallah :)
0 oy
(11,499 puan) tarafından

İyilik de kötülük de bana göre iki taraflı oluyor 

(65 puan) tarafından
Öyledir muhakkak
0 oy
(54,065 puan) tarafından
iki tarafında kendini bilmesiyle alakali
(65 puan) tarafından
Evet inşallah becerebilirsek ne mutlu
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Evet anlaşırız onun evini temizler işlerini yapar ihtiyaç anında hemen koşar benim ihtiyacım olduğunda da arayıp sormazsam gaaayeet iyiyiz 
(65 puan) tarafından
Biraz sitem ettiniz sanırım doğru mu anladım :)
(1,791 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ evet canım doğru anladın tek taraflı özveri ile ne kadar iyi olursa bir ilişki öyle bizimkisi de eşim için saygı duyuyorum sadece
0 oy
tarafından
Çok şükür biz de iyiyiz. Sağolsun bana hamile tunikleri dikti pantolon dikti. Ben de karşılığın da kek yapıp götürdüm :) böyle böyle arada sevgi saygı var :) 
(65 puan) tarafından
Ne güzel maşallah ellerinize sağlik :)
0 oy
tarafından

Benden uzak Allah'a yakın olsunlar bı büyü yapmadıkları kaldı :D

(65 puan) tarafından
Allah muafaza :D
0 oy
tarafından
Şükür iyiyiz bana ters gelen bişey söylese bile annem dese ne derdim diye düşünüp ona göre cevap veririm bir sorun yaşamadık 
(65 puan) tarafından
Ama benim annemle çok farklılar karakter olarak o yüzden hiç öyle kiyas yapamiyorum :)
0 oy
(63 puan) tarafından

Valla canım ben de çok korkardım kaynana kayin baba felan ama öyle bir kaynanana denk geldiki bana annem den daha çok sever beni :) çok çok iyi anlaşırız kaynana değilde arkadaş gibi Rabbim onu başımdan eksik etmesin yokluğunu da göstermesin Inşallah 

(65 puan) tarafından
Amin inşallah. Ne guzel sansilisiniz :))
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bnm eşim tarafından bi kaynanam iyidir sağolsun iyi niyetli ve saf onun dışında kayınbabam ve kızları rabbim düşmanıma vermesin böylelerini kaynanamda benim gibi kocasından çok çekmiş vakti zamanında kızları da oğulları da o yüzden babalarına çekmişler onun gibi gaddar terbiyesiz saygı sevgi yok ve cahiller doğru bir şeyi söylediğinde yada öğrettiğinde işlerine geldikleri gibi davranırlar siyaha beyaz beyaza siyah derler yani bin kişiyi topla beyaz beyazsa onlara göre òyle kimse siyahı onlara siyah yaptıramaz onların gözünde neyse odur
(65 puan) tarafından
Degisik olmus sizde durumlar biraz. Allah yardimciniz olsun
(1,467 puan) tarafından
Amin cnm değişikler zaten cnm ondan bizdr herşey tam tersi kimsede çözebilmiş değil onları
0 oy
tarafından
Kayinvaldem kincimi.cok.kincidir..sevdigi biri onu hayel.kirikligina.ugrattimi asla affetmez..sevgiliyken bile çok sıcak davrandı güler yüzlü..kendisi.kayinvaldesinden.cok çekmiş..o yüzden kızlarından.ayirmaz..her şekilde oğluna.karsi savunur ..eli dolu gelir...ceviz getiecekse bile ayıklayıp gelir....o yüzden.cok.sansliyim..
(65 puan) tarafından
Ne güzel maşallah :)
0 oy
tarafından
Saygı ve anlayıştan geçiyor iki tarafta dilini tutup alınganlık olmayınca gül gibi 11 sene geçiyor bizim
(65 puan) tarafından
Oo maşallah. Evet söylemen sözler unutulmuyor çünkü
0 oy
(531 puan) tarafından
Yakın arkadaşım gibidir kayınvalidem şakalaşırız falan kafa dengi sağolsun :)
(65 puan) tarafından
Maźallah ne güzel :)
0 oy
tarafından
Ben ben ben ben
(65 puan) tarafından
:)) daim olsun inşallah
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Biz çok iyiyiz cnm bi kere tartismisligim yok 3 bucuk bucuk senelik evliyim. 
(65 puan) tarafından
Masallah ne güzel :)
0 oy
tarafından
Valla ben çok iyiyim hamdolsun 
(65 puan) tarafından
Maşallah şanslısıniz :)
0 oy
tarafından
İyi anlaşırız çok şükür karşılıklı sevgi saygı olması lazım tabi Bi yandan da insan olması lazım 
(65 puan) tarafından
Öyle.. maşallah :)
0 oy
tarafından
Valla karşılıklıymış her şey ben iyiyim diye iyiymiş gerçi ben yine iyiydim ama eşimin dediği laflar benim üstüme kaldı sonra bozuldu şimdi konuşmuyoruz kafam da aşırı rahat her gün arayıp ne yemek yaptın diyen biri yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
4 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
27 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Nazenin & (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 844 göst.
0 oy
17 cevap 500 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa11 (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,130 soru

24,120,650 cevap

333,449 kullanıcı

...