0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,306 puan) tarafından
Kerem e yalnız bakıyorum ben biliyorsunuz eşim sağolsun çok yardımcı ama akşam kavga da etmedik ama o da bunalmış heralde. Geçen gün gündüz uyutamıyorum Keremi diye bakamıyorsun sen dedi sonra kıvırdı kırıldığımı anlayınca akşam da 5 aylık ama bütün gün babasını bekleyen bebek. Eşim geldiği saatte uykusu geliyor benim bütün gün uyutamadığım çocuğu 5 dk da uyutuyor yemek yiyoruz 45 dk ya kalkıyor 1.5-2 saat maksimum vakit var o arada genelde ben yemek vs yapıyorum oturmam 10 genelde. Hafta sonu da iş topluyorum evi işte. Dinlenmiyormuş diye tavır yapıyor çalışıp geliyormuş ben bütün gece oturup duruyormuşum. Duşa bile vakit bulamıyorum halbuki. Gece kalktı mı uyuyamıyorum yoruldum bunaldım anlatmak istedim sadece. Hepimizin yaşadığı şeyler biliyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bu günler geçecek canım bende çok bunaliyorum 10 aylık oğlum sıfır düzen eşimde çok yoruluyor ama elbet büyüyecekler sabırla büyüyüp sakinleştikleri zamanı bekleyeceğiz napalım canlari sağolsun 
(13,306 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sadece bunu duymak için açtım zaten postu.
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Off aynı dertten muzdaribim 20 aylık oğlum tuvalaete bile benle gelir eşim duşa girer 1 saat keyif yapar ben gireyim deyince hemen oğluma bak anne duşa gidiyor hadi sende git diye yanıma yollar eşime sorsan tüm gün ne yapuyorsun ben çalışıyorum diyor oğlum gece bile uyumayan çocuk eşimi özlüyor ama ona sorsan yorulup geliyor ben çalışsama onun yerinde ne yaparmışım acbaa of sinir oluyorum resmen kendime zaman ayıramıyorum
(13,306 puan) tarafından
Kaşlarımı bile anneme gidince 2-3 ayda bir alıyorum ben de sağolsun bizimki baya tutuyor ama işini sorarsan hep stresli üstelik aynı meslekteniz biliyorum yoğunluğunu. İnşallah büyüğünce azıcık rahatlarız
(1,938 puan) tarafından
Benim eşimde de aşırı yogun ama insan kendine de zaman ayırmak istiyor
(13,306 puan) tarafından
Elbette canım ben de ayırmıyorum o da ayırmasın bu sene o zaman
0 oy
tarafından

Sabır cnm sabır zamanla düzelecek.  İnşallah. Gülerek hatırlayacaksınız bu günleri

(13,306 puan) tarafından
İnşallah kuzum. Otur rahatla kahveni iç inan hele teksen cidden zor. Tabiki kimseye güvenip yapmadık tabi ama insan arada dinlenmek istiyor
0 oy
(274 puan) tarafından
Aahh ahh akşamları çocuğu uyuturken yorgunluktan uyuyakaliyorum da eşim gelip akşama kadar naptın da yoruldun sanki diyor. Ona göre bütün gün yatıyorum.. oysa ki gün boyu toplasan 10 dakika oturmuyorumdur. 
(13,306 puan) tarafından
Sorma valla herşeyimi yapmaya çalışıyorum üstelik gündüz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 79 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 450 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayseisik (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (426 puan) tarafından soruldu