0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (5,570 puan) tarafından
Belki göreniniz vardır.  Bir haftadır sürekli ağzımın içinde aft çıkıyordu.  En son artık diş etim delindi resmen ağrıdan dayanacak halim yoktu . Ne yemek yiyebiliyordum.  Ne  de uyuyabiliyordum.  Dün komsum beni gördü.  Benim de öyle oluyordu dedi karanfil yağı sürdüğüm gibi iyi oluyordu dedi . Bana da karanfil yağı verdi bende direk uyguladım ve gerçekten rahatladım.  Gece boyu deliksiz uyudum. Emzirdigim için   Aylardır uykusuz olan oğlum da gece uyudu.  Çok şükür bugün uykusuz değilim. Her halde sütüme geçti.   Bu sabah ınrernetten karanfil yağının faydalarına baktım gerçekten de aft ye ve uykusuzluğa çok iyi geliyor . En azından bana iyi geldi.  Isterseniz sizde alabailirsiniz . Sizde araştırın.  Tavsiye ediyorum kesinlikle.. 

3 Cevaplar

+1 oy
(13,312 puan) tarafından
Sağol canım aft zaten yorgunluktan falan vücut düşünce çıkıyor 
(5,570 puan) tarafından
Gerçekten de öyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben 5 yıldır diş ağrısı çeken biri olarak Zaten sürekli Karanfil evde var ve karanfilin başlarını koparıp Dişlerimin aralarına sokuyorum Şu anda da 4 ay önce erken doğum ettiğim için Aslında benim 2 tane Dişimin kanal tedavisi yapılıp dolgu yapılması gerekiyor Ben hem Karanfil hem sirke hem de kekik suyu kullanıyorum
(5,570 puan) tarafından
Aynen çok iyi geliyor
+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Benim de yorgunluktan uykusuzluktan ağzımın içinde aft çıkıyor özellikle o hafta uykusuz kaldiysam iyileşmek bilmiyor ben de aktardar bir karışım aldım çok iyi geliyor
(5,570 puan) tarafından
Zaten yorgunluktan aft çıkıyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 779 göst.
24 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 506 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oy oy oy (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu