0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar dün eşim hoşgeldin bebeğim kapı süsü almış. Daha önceden bir tane beğenmiştim eşim daha iyisini alicam demişti beğenmedi almadı. Yan komşum almış keşke kendi bildigimi okusaydim çok pişmanım.. 

Benim internet üzerinden beğendiğim bu.

image

Eşimin aldığı bide demez mi 70 TL aldım ..

image

image

imageHem yırtık hem üst kısmı kirlenmiş yani hiç beğenmedim. Bende bağırdım nasıl 70 tl yaa ozaman diğer kelebekliyi alsaydın dedim sonra yok şaka yaptım 40 tl dedi . Sizce 40 tl eder mi ? Hiç içime sinmedi yaa bide eşim yüz sallıyor beğenmedim diye o beğenmiş . Haksız mıyım sizce ? 

26 Cevaplar

0 oy
(385 puan) tarafından
Canım ben çok özendim, ellerimle Lavanta keseleri diktim çikolataların kendim süsledim, kapı süsünü kendim yaptım hepsi de hazır alma gibi oldu ama bebeğimin doğumuna bir ay kala babamın kanser olduğu haberini öğrendik, bebeğim doğdu ikinci ayında babamı kaybettim, hiç bebeğime sevinemedim bile canım babam gitti. Diyeceğim o ki sağlık olsun inşallah bunlar ne kadar basit şeyler Allah analı babalı dedeli neneli doğumlar ömürler versin de bebeğime. Çikolatalar bozuldu, keseler hala elimde kimseye dağıtmak içimden bile gelmedi hiç
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kız valla eşin pinti cidden senin de 
0 oy
(385 puan) tarafından
Pusette bebek resimleri basit yapmış biraz onları çıkarıp yerine yine inci tanesi tak yine hoşgeldin kızım yerine kızının adını yaz keçeden harfler satılıyor ya bulabilirsen, öyle içine daha siner bence
0 oy
(1,287 puan) tarafından

Ikiside eski model ama esininki senin begendiginden daha iyi bence cnm ben kendim makroma yapmistim ogluma

image

0 oy
tarafından

image

benim oglumunki boyle esimin kuzeni yaptirdi o yaptirmasaydi ben yaptirmayi dusunmuyodum onemli olan can sagligi zaten covidden dolayi ziyaretci kabul etmiyolar orda nasil bilmiyorum ama benim gittigim hastanede tek tek ziyaretci aliyolarmis ben de o yuzden herseyden vazgectim tek dusuncem bebegimi sag salim kucagima almak tek derdimiz bunlar olsun bosver 
0 oy
(410 puan) tarafından
Guzelmis yine ama o kadar kotu degil

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 435 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,626 soru

24,061,347 cevap

330,158 kullanıcı

...