0 oy
987 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bir önceki postumda da eşine söyle ya da artık dillendirme ikinizde evlilisiniz felan demiştiniz onun için açtım bu postuda

Eşime geçen gün söyleyecektim analar grubunda böyle bir post var ben olsam eşime söylerdim ne de olsa kadının suçu yok desim bana verdiği cevap eski sevgilisi ile konuşmada nerden bilecek adamda onun peşi sıra binasına gidecek o kadında bir pislik var ben olsam kapının önüne koyarım o kadını dedi sözlenme aşamasına gelmiş söylememiş kim bilir ne halt yediler dedi

Bu sözlerin üstüne ben şok iyicede korkmaya başladım çünkü elimde ailesi böyle konularda çok tersler ayrıca bir halt yemedm halde öyle düşünmesi bana güvenmemesi kendi istese bile bana güveni olmayan biriyle ben evlilik yürütmem 

Bu arada eski sevgilim dedim kişi de bi kaç ay konuştum biri değil 4 yıl konuşup aileler tanıştı isteme oldu söz kesileceği hafta ayrıldık biz o yüzden bahsetmesi de zor ve o kişininde unuttuğunu sanmıyorum kızına benim adımı verdiğine göre buna ihtimal vermiyorum

22 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Eski sevgilin nerden buldu o binayi yani baska yer mi kalmadi 
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Nedn evlenmeden önce böyle böyle bi olay geçtiğini anlatmadın ki başından bilmiş olsaydı şimdi bu sıkıntıları yaşamıyor olacaktın ayıp bşr şey yaşamamışsın sonuçta

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 256 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Syma (943 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 227 göst.
12 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sil bastan_ (3,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 469 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,947 cevap

330,274 kullanıcı

...