0 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar yaa nasıl korktum bilemessiniz . Bu okuduğum posttan sonra oğluma ismiyle seslendim oynadım güldü ama bir reklam ozlellile görünce dalıyor oyuncaklarını önüne serdim TV açık ama sesi kapalı şuan bakmıyor sizce hiç mi izletmemeliyim .? Çocuğa 1 dk da bir ismiyle çağırıyorum taktım bu konuya :ermm: 

Bu arada biz izlerdik önceden çok kucukken annlerimiz acarmis böyle sıkıntılar hiç raslanmadi etrafımda artı televizyon telefon çizgi filim delisi görümcemin oğlu var ama görseniz masallah herşeyi bilir ingilzce müziklere kadar 2 buçuk yaşında anlamadım gitti .

23 Cevaplar

0 oy
(1,064 puan) tarafından
Canım benim oğlum da izliyor tv tablet telefon alışkanlık oldu ynai önemli olan tv izlemesi değil. Çocukla ilgilenmemek. Sen tv izlerken onunla konuşursan oynarsan sorun olmaz ama çocuk sabahtan akşama kadar tv önünde robot gibi durursa sorun oluyo yoksa her çocuk izliyor tv problem tv de değil annelerinin tutumundan 
tarafından
Yok kuzum şükür öyle yapmıyorum . Yani sadece günde 45 dk falan o da biliyorsun reklamlar 15 dk falan işimi falan yaparken o da onu izliyor
(1,064 puan) tarafından
O zaman korkmana gerek yok canım
tarafından
Öyle mi dersin . O postta korktum bir an ya Allah korusun evlatlarimizi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gün içerisinde toplam 1 saat izlemesine izin veriyorum onu haricinde izlemiyor.. Ama bende o postu okuyunca çok tırstım neyseki kızım a seslenince bakıyor aktif bir çocuk 
tarafından
Aynen öyle canım o kadar çok bırakmak değil tabi ki bir çocuk 6 saat zaten izlese hiç iyi değil ... Benimki de en fazla 1 saat duruyir o kadar canım o da reklam bakıyor onun dışında ne desem tepki verir oyun oynarız o şekilde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 901 göst.

Kategoriler

1,476,087 soru

24,164,274 cevap