0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (1,800 puan) tarafından
Kızlar muayene esnasında b acaginiza belinize falan dokunuyor mu doktor ?  Yoksa mr a gore mi söylüyor şu var bu var diye ? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bele dokunuyo bacağına da sedyeye yatırıp bacağını havaya kaldırıyo kıyafet açmıyo tabi mr a görede söylüyo ama
(1,800 puan) tarafından
Artık dayanamıyorum canım yuruyemyrm uzanamyrm birde kızımı ayakta salliyorum daha çok canım yaniyo
tarafından
Anlıyorum seni canım çok kötü bişey ben bazen kıpırdayamıyorum bile o yüzden gitmen lazım ilerlemeden çünkü ben kortizon bile kullandım
(1,800 puan) tarafından
Hayırlısı bakalim ne dicek bugün gidicem insallah
tarafından
Git bi canım sağlık önemli
(1,800 puan) tarafından
Aynen cnm çok sagol bilgiler için ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mr göre galiba kuzum tam bilmiyorum  geçmiş olsun 
(1,800 puan) tarafından
Canım tesetturluyum hemde dogumum için bile bayan doktor aradm  buldum belim  bacagim hiç iyi değil aksi gibi bayan doktor yok dokunuyormus nasıl yapsam bilemedim herkesin tercihi farklı olabilir elbetteki ama bende buyum :(
0 oy
(8,500 puan) tarafından
Bacağını havaya kaldir diyor kalcana beline baskı uyguluyor ağrının  nereden geldiğini anlamak için   . Benim ergenken olmuştu hamdolsun geçti gitti .
(1,800 puan) tarafından
7 senedir var ve artık safha atladı bacagim kitleniyor boşa düşüyor :(
0 oy
tarafından

Bazı hareketler yaptırıyor. Sedyeye yatırıp ayaklarını kaldırıp indiriyor baskı varmı diye   duruma göre mr istiyor 

Eğer fizik tedavi isterse fizikteki doktor inceliyor. Ayaklarını dizlere kadar açtırıyor Şişlik varmı diye bastırıyor.  Bacaklar aynı oran büyüklük temi diye bakıyor bereketler yaptırıyor.   Çok geçmiş olsun

(1,800 puan) tarafından
Ay isimzor bebekle nasıl giderim bilmiyorum ama artık hareket edemiyorum cocugumda ilgilenemiyorum sagol cnm :(
tarafından
Geciktirme cnm ben 6 senedir çekiyorum beyin cerrahi doktoruna gitmen gerekiyor
(1,800 puan) tarafından
7 sene önce duzlesme olarak başladı bende ilerlemiş demekki aynen bugün beyin cerrahisine gidicem inşallah cnm
tarafından
Çok zor cnm benimde düzleşme var. Fıtık var  artı bel kemiğinde küçük kemikler olmuyor ya kazada onlar kırıldi benim cnm   fizik tedavi göremiyorum ben bana yasak o yüzden. Burda bel işiyle ilgilenen bı amca var ona cektiriyorum iyi geliyor yoksa yürüyemiyorum kitleniyor
(1,800 puan) tarafından
Hih bende öyle kitlenip kalıyorum ışte :( şimdi de bacagim uyusuyor kitleniyor boşa düşüyor y urudugum yerde :(
0 oy
tarafından
Ikisi de     
(1,800 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim cnm
tarafından
Annemde var kac tane hemde bem bile goruyorum anliyorum şişliklerden dolayı..elle de kolay anlaşılıyor.  Allah şifa versin
(1,800 puan) tarafından
Sagolasin cnm anneye de geçmiş olsun sifa versin rAbbim
0 oy
tarafından
Bir fıtık üzeri bir kişi var iple memeleri ölçüyor :D tabi eşi yapıyor bunu doğal yolla fıtığı geçiriyor olanlar memnun kalmış almadın müşterisi çok
(1,800 puan) tarafından
Hahha yok ben doktorlara bırakayım kendimi :D
0 oy
(747 puan) tarafından
Valla ben 2 kere gittim mr a göre konuştu temas yoktu
(1,800 puan) tarafından
Bana da inşallah öyle olur . Mr uzun sürüyor mu korkuyorum da
(747 puan) tarafından
Yok canım yaa 3 5 dk sürüyo sürmüyo yani.Üzeribde metal olmasın südyenini bile çıkart
(1,800 puan) tarafından
Orda mi çıkarıyoruz tesetturluyum iğne falan kullanıyorum nasıl yapcam takmayim mi
(747 puan) tarafından
Valla ben südyen takmamıştım zaten orda kıyafet var çıkarıp giyiyosun.Başınıda mecbur açarsın canım ufak bi metal bile olmamalı üzerinde
(1,800 puan) tarafından
Hadi yaaaa başımı actirmasalar keşke :((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymennisa (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,061 soru

24,424,520 cevap

351,805 kullanıcı

...