0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından
Kizlar şuan 13 haftalık hamileyim 11 haftalıkken doktor magnezyum da yazdı ama ben pek kullanmıyorum bi skinti yaşar mıyım bundan dolayı magnezyumun ne gibi faydası var bilmiyorum belki de bundan kullanmıyorum ilk gebeligimde de çok kullanmadim beni bi aydınlatır mısınız magnezyum konusunda

8 Cevaplar

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Yoo niye sakıncalı olsun ilerleyen zamanda kendin kullnckasın zaten çünkü bacaklarında kasılma falan olcak benim geceleri innılmaz olurdu onun yerine bi şişe maden suyu da içebilirisn
(532 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Magnezyum ağrın olduğunda kullanıyorsun benim 30 haftalıkken kalçama yel giriyordu doktor öle yazdı kullandım geçti
(532 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler benim de ilk hamileligimda hafif bel ağrım oluyordu o dönemler kullanırım olmazsa
0 oy
(867 puan) tarafından

Dogum yapana kadar kullandım hiç ağrım olmadı 

(532 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Agrilarim oluyodu bacaklarimda kalcada duvari tutarak yuruyodum kapi acmaya zor gidiyodum dayanilacak gibi degildi doktora soyluyodum sut peynir tuket diyordu . Acile giittim baska doktor ilac olarak verdi gecti agrilar kullan bence  
(532 puan) tarafından
Allah korusun canim bu yazın biraz ürküttü beni olmazsa ağrı beklemeden kullanayim
tarafından
Yogurt muz da tuket kendine iyi bak saglikli beslen korkma canim ama vucudunda eksik olursa o vitamin dislerde sikinti oluyo . Bi yakinim cok dislerine bakardi hamilelikte yasadi yani . Saglikla kucagina alirsin insallah bu bi vitamin kullan zararini gormezsin
(532 puan) tarafından
Biliyorum canım vitamin olduğunu da suni seyleri çok tercih etmiyorum tadı da çok hoş gelmiyor icesim gelmiyordu ama yazdıklarından sonra tamam önerilerin kulağımda tesekkurler canim :)
tarafından
Rica ederim ne kadar besinlerden almaya calissamda yetmiyomus demekki oyle bi sikinti yasadim belkide her gebelik bir degildir ama kullan canim
(532 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
tarafından
Benim bacaklarimda falan çok ağrı oluyordu 
(532 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla ağrılara iyi geliyor
tarafından
Evet canım kasılma ve ağrılara iyi geliyor doktor verdiyse.kullan
(532 puan) tarafından
Teşekkürler canim kullanayım diyorum ben de
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Magnezyum hem kabızlığı engellio hem de ağrıları azaltio kullanirsan faydasinu görürsün 
(532 puan) tarafından
Kabızlığı engelledi bilmiyordum hamileliğimin başında baya skinti çektim bu durumdan
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Günlük 1 sise maden suyu (soda) içebilirsin canım 
(532 puan) tarafından
Maden suyunun bir zararı olmuyor o zaman canım eşim korkuyor da zarar verir çocuğa diye
(6,075 puan) tarafından
Kuzum maden suyunun neden zararı olsun tam tersi çok faydalı sadece hamilelere değil herkese faydalı
(532 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
tarafından
Benim cok agrilarim oluyodu banada yazdi doktor ben cok rahatlamistim 
(532 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Nurceylan (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
2 cevap 116 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,131 soru

24,120,703 cevap

333,453 kullanıcı

...