0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Salı günü sezaryan doğumum var bı tanede 1 yaşında oğlum var ama ben çok korkuyorum ilk doğumum çok kötü geçti bunda öyle olmayacak ama günler yaklaştıkça korkuyom şu an deli gibi agliyom herşey üst üste geldi oğlumun bugün 1 yaş doğum günü var bide kendiside çok hasta usutmus onu öyle gördükçe daha çok kötü oluyom anne olmak bana ağır geldi bazen dusunuyom cnk onlara hiç ama hicbirsey olmasın bn kendimde anne babasız büyüdüğüm için ne onlar bensiz nede ben onlarsiz kalmak istemiyorum kimsem yok doğuma gidecem kimse gelmiyo yanima çok kötü hissediyorum kendimi Allah'tan başka kimsem yokmuş onu anladım lütfen kizlar dua edin banada  doğumun zor olmasın Allah razı olsun şimdiden 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
duamız sizinle hepimizin sahibi Allah bunları geçici bir dönem olarak düşünün zaman geçecek iyiki diyeceksiniz hep şükredin dua edin 
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
RABBİM KOLAYLIKLA KURTARSIN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH zor olmuycak dua et kalbini ferah tut Rabbim yardım eder bende iki çocuğum rezil gittim doğuma bırakacak hiç kimsem yoktu yanımda kimse yok tek başıma sancı çektim Rabbim yardım etti dua ettim hep :(
0 oy
tarafından
merak etme canim insallah cok guzel gecer dogumun boyle hissetmen normal ama hissettiklerini iki cocuga da yansitmamak onlari da uzmemek adina bence kendini toparla herseyin ustesinden gelebilirsin.. Allah kimseye muhtac etmesin tabi ama bosver kafanda elli ses duyacagina yanliz olmak daha iyi
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Allah kolaylıklar versin inşallah ilerde büyüyünce iyiki diyeceksin canm
0 oy
tarafından
Böyle yaparak strese girererk kendine zarar veriyorsun sürekli dua et bol bol dua et
0 oy
(867 puan) tarafından

Boşver kimse olmasın yanında daha iyi bursa görüyorsun postları kimse artık kimseyi istemiyor yanında özelikle kaynanaları bir cocugun var onu sen büyütün digerinede bakarsın artık tecrübende var 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 345 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 859 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (1,911 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 603 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
18 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,606 soru

24,185,924 cevap

336,618 kullanıcı

...