0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,914 puan) tarafından
Kızlar kızım 1 aydır falan hiç yemek yemiyor sadece anne sütü alıyor sütümde yetiyor ama ben yememsinden rahatsızım kuzenim 26 aylık olasuya emzirdi eninde sonunda yemek yiyecek sen kesme diyor 4 5 ay daha sabret diyor ama bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım innain bilmiyorum iştahı açılsın diye herşeyi denedim yok yani fayda etmedi 

3 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benim kızım da 17 aylık ve sürekli emmek istiyor ağzına yemek verirken bile göğsumu açıyor yani ben de düşündüm ama çok zor olacak kesemem o yüzden yaza kadar devam etcem en azından 2 ay daha emzir yavaş yavaş da kesebilirsin sadece gece emzirebilir sin ama duracak mı benimki durmaz mesela durmadı yani
(4,914 puan) tarafından
Gece işte zar zor çorba icirtiyorum onunda bazen içiyor bazen almıyor bile tekbyedigi şey kuru ekmek o özünü tutuyor sanırım gece uyanmiyirda hiç masallah
(2,336 puan) tarafından
Ya sorma aynı benim kızım kuru ekmek yiyor çok üzülüyorum zorla çorba iciriyorum ama gece sürekli emmek istiyor bana çok bağımlı bu ara daha da öyle oldu hiç bsey yapamiyorum
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Kız bu yüzden kesme ya hiç yemesse benim kızım sorla yiyo kestim hamileyim diye sinir krizi geçirerek yemek yediriyoruum 
(4,914 puan) tarafından
İşte çok üzülüyorum yemek yemesine
0 oy
tarafından
Benimki de öyleydi kesmedim 25 aylikken kestim şimdi yiyor kuzeninle aynı düşüncedeyim yemegi ömür boyu yiyecek ama sadece 2 sene emebilecek 
(4,914 puan) tarafından
O zaman sabredicem :)
tarafından
Sabret bence de şimdi emmek daha tatlı geliyordur kıyamam  :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 254 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (16,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (6,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 671 göst.