0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Aslına bakarsanız çok kotuyuz eşim kendini düzeltmeye başladı ama ben eşimden soğumaya başladım sebebi millet için huzursuzluk sokmaları anasının Altan Altan laf sokmalar i vs bunun gbi bir sürü şey üçüncü kişiler hep ama eşim fırsat verdi eşimin hiç otoritesi yok millete dışarıdan mazlum saf iyi niyetli annemleri dahi mazlum konuşarak kendine inandırıyor ne ypicam bilmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
En tehlikeli insan tipi
tarafından
Vallahi canım herşeyi yapıyor beni kizdiricak her tartışma olduğunda ya anasını arıyor ya annemi mazlum konuşuyor annem diyor haksızsin şuan babamın evindeyim gitmek istemiyorum o evden o eşten soğudum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ev mafyasi öylesine fırsat vermeyeceksin canım nasıl herkese gelince sus pus oluyor sa sanada olacak yada tam tersi nasıl sana diş gösteriyorsa dışarıda aynısı olsun ben çekemem öylesi adamı bir ara benim eşimde de vardı ağzına ne geldi söyler hiç kırılır mı üzülür mu takmaz ben sana konuşamayacaksam kime konuşacak dersi asıl bana konuşma böyle 5 dk önce sayip sovdugun kadını 5 dk sonra koyununa  bekliyorsun ben çekemem bunu böyle benim meşrebim de bu yok dedim şükür şimdi az daha düzeldi 
tarafından
Canım bende babamın evine geldim dedim bn gelmek istemiyorum annemle konuştu ama bir gör bir mazlum siz bilr dersiniz sen haksızsin annem diyor çocuğun ne suçu var diyorum erkek madem otorite kursun kedi olmasın millete ama yok
tarafından
Çok tehlikeli gerçekten her türlü seni suçlu çıkarır o
0 oy
(874 puan) tarafından
Ooo taniyorum böyle bir tıp üzgünüm hala değişmedi ama etrafındaki herkes değişti hükmü kalmadı yinede fıtratı aynı hem geçimsiz hem problemli. Dili ağır öfkesi saman alevi gibi kendi kalbi kırar ustunde tepinir. Bir dışarı çıkar hiç bişey olmamış gibi davranır. Herkesten onu bekler. Dışarıda küçük masum bir kedi herkes tarafından sevilen sayılan değer gören evde aslan. Anlatıyorsun aslında böyle diye kimse inanmıyor sen dogruuyu söyle 40 kere inanmaz dışarıda tanımadığı biri bir kere söyler inanır ve onun söylediğini yapar. Gerçekten bu adamlar eşlerinin ömrünü yer
tarafından
Yemin ederim aynısı canım hep suçlu benim ben geçimsizim çok ikiyüzlü ve ben yanar döner insanlardan nefret ediyorum neysen o olucak kimseyi evine karistrmiyicak ailesiyle mi ugrasiyim çevresiyle mi ugrasiyim onunla  mi ugrasiyim kaç parçaya bölündüm inanki bilmiyorum artık
(874 puan) tarafından
Nedesem bilemiyorum çözümü yok ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicem ama bildiğim bir şey var seni öldürmeyen acı güçlendirir. Bu bahsettiğim şahıs etrafındaki herkesin psikologa gitmesine sebep oldu toparlanmaya calistilar toparkanirken kuvvetlendiler o evdeki aslan zarar veremeyecek kadar güçlendiler tabi bir anda olmuyor çocukların vardır  büyümeden ne işe görebilirsin ne de bir aktivite yapabilirsin sen kendinden vazgeçme kendin için çaba harcamaktan vazgeçme çocuklarının arkasında dur . Yeter yoksa bu adamin karısına ne iftiralar atıldı arkasından ne dedikodular yapıldı geçimsiz kadın oldu sorumsuz kadın oldu çocuklar büyüdü tabi babaya sorumluluklar düştü altından kalkamadı evlilik zamanları geldi altından eşi olmadan kalkamadı kaba kuvvetin yanar dönerligin geçmediği konular da eşinin duruşu kurtardi sonra ipleri kadın aldı . Şimdi kadın elinde ipler.
0 oy
tarafından
Ahh kuzum bende aynısını yaşadım seni en iyi ben anlarım valla
0 oy
(228 puan) tarafından
Çok kötü kavga et öyle yaptığında korksun senden 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 398 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu