0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (943 puan) tarafından
Ne kadar miktarda

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir haşlanmış yumurta sarışının yarısını çok rahat yer canım zımbala tüm yemeye başlayacaktır 
(943 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm. Misal şimdi sabah yumurta sarısı öğlen meyve verebilirmiyim
tarafından
Verebilirsin tabi canım ama arası mutlaka iki saat olsun yedirdikleirnin ve bir gün de çok fazla gıda karıştırıp verme alerjen bir goda bu gün mesela yumurta denedin ya başka bir şey deneme ki alerji belirtisi gösterirse neyden olduğu belli olsun
(943 puan) tarafından
Heeeee anladım tamam tamam haklısın tesekir edrim valla iyiki siz tecrübeli anneler varsınız öpüyorum siziiii
tarafından
Rica ederim canım benim ") bende sizi opuyorum ❤❤❤ kolay gelsin
(943 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben emoji koyamiyoim ya
(59 puan) tarafından
Yumurta sarısı katı ya, neyle sulandirip veriyorsunuz, kıvamı nasıl oluyor
tarafından
Labne ye karıştırıyordum ben canım
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
7 ayda ver dedi doktorumuz cnm yeni kontrole gttk
(1,803 puan) tarafından
Evet Bizimki de 7. Ayda ver dedi nohut kadarla basla dedi
(6,849 puan) tarafından
Aynn cnm azcik
0 oy
tarafından
Bişey diyim mi her bebek aynı olmuyo canım belki inanmazsın ben bebeğime 2 ysşına kadar anne sütünden başka birşey veremedim ne formül süt içti ne meyve ne sebze hiçbişy yemezdi bi ara arı mamayı sevdi sonra onu da istemedi şimdi 26 aylık hala herşeyi yemez önce görselini beğenicek sonra tadına bakıcak anca anca bişyler yemeğe başladı yumurtanın sarısını asla yemez muz kafasına eserse o an tadı hoşuna gittiyse inanki aç duruyo yine de sevmediği birşeyi yemiyo ama eşim de öyle kayınvalidem anlatır baxen üç çocugunun da ağızlarını tutarmış kaynanası kaynanam yedirirmiş zorla tıkarmış beni görünce diyo şimdiki aklım olsa hiç zorlamazdım o zamanın cahilliği diyo eim hala bazı şeyleri yiyemez size de tavsiyem tattırın biraz yemek istemezse illa yesin diye upraşmayın 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben 1 bütün veriyordum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bir sarının sekizde biriyle başla demişti doktor canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 323 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,263 soru

24,151,639 cevap

334,941 kullanıcı

...