0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Nerydese 3 aydır eşimden ayriyim az kaldı en fazla 2 hafta sonra burda çok özledim borcumuz vardı çalışma gittmisti mecbur

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 18 gündür ayriyim ve daha eşimin gelmesine 5 ay var hamileyim eşim yanımda değil çok üzülüyorum o orda ağlıyor ben burda ağlıyorum 5 ay hemen geçsin gitsin artık 
tarafından
Gecer kiz gecer oyle bi hızlı gecerki sen bile şaşırırsın ben 1 yil bitane bebeyle bekledim onu
(925 puan) tarafından
Cnm siz ndn ayrıldınız Allah yardımcın olsun inan öyle zor ki yani düşün babası 4 ayliken 1 ay yanında kaldı bn ailemle hep kızımızı buyutum o gelene kadar kızım 9 aylık oluyor dile kolay
tarafından
Büşra yaşayan bilir denirya çok doğru. Ne ara 18 gün oldu. Zaman çabuk geçecek inşallah ❤️
tarafından
Ahhh canım bide gel bana sor nasıl geçti o 18 gün geçmek bilmiyor inan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya bizde ayri kaldigimiz zaman ozluyorum 6ay ayri kalmiştik 

InsAllah borcunuz biter de hic ayrilmazsiniz canm
(925 puan) tarafından
Saol cnm bnm öyle zor ki burnumda tütüyor kızımı hep annemlerde büyüğüm 4 ayliken geldi bir ay yanında kaldı gitti doğduğunda beri gitmek zorunda kalıyor kızımı hep tek büyütün ailemle
0 oy
(925 puan) tarafından
Kızlar aynı durumun yaşıyan yok mu eşinden ayrı kalan
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Allah kavuştursun
0 oy
(747 puan) tarafından

Çok zor vallaa.Ben 3 gündür ayrıyım bi 2 hafta kadarda ayrı duracaz burnumda tütüyor canımıniçi.Korkudan birbirimizi arıyamıyoruz bile ağlarım ben diye:(Rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun İnşallah

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Keşke benimki de gitse az özleriz :D her gün görüşünce döğüş kavga eksik olmuyor :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 803 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
9 cevap 272 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler