0 oy
281 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

image

image

bu makinayi kullananlar memnunmu soquk hava üfleme li 

7 Cevaplar

0 oy
(163,447 puan) tarafından
bilmiyom canim ama kismetse lazere gitmek istiyom
(8,061 puan) tarafından
Sevda git mutlaka orada daha ucuzdur 2 Aydır pamuk gibi vücudum
yok kiz seansi 200 euro cok pahali burda
şu lazer makinalari varya ondan aliyim diyon alipta hic memnun olan yok
(8,061 puan) tarafından
Uğraşılmaz onunla da ya tek tek heryere yapmak zor olur
ne bilim yaa burda 2bin euro diyolar full bitene kadar 10 yada 12 seans tl cevirince cok para yapiyo turkiyede gidiyim desem aylarca kalamamki orda
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ismi ne makinanın 
tarafından
Robotx
0 oy
tarafından
Alexandrite idi ben gittigimde  ama o zamanin en iyisi markasiydi bu
tarafından
İse yariyormu ben normalde buz lazer yapiyordumm baska ile tasindiqim icin buraya yonlerdirsiler buz deqil ise yararmi yoksa qitmicem ya bi ton para veriyorm sonucta
tarafından
Vucudundaki tüy oranina bağli canım  bu markayi bilmiyorum ama evet seyreklik tuylerde incelme oluyor araya hamilelik girdi  diye gidemedim
0 oy
tarafından
Canm lazere gittim yuzum haric tum vucut yaptirdim 6 yil once ama bana 2 tane makina kullandilar ve suan cok cok az cikiyor onlarda belli belirsiz.her vucuda farkli makina ise yariyo. Baskasinda ise yaramayan sende yarayabiliyor
tarafından
İki farklı n oluyor buz lazerde evet bir seans baska bir makinadaydim sonra baska bi makinaya aldilar bundada oyle yaparlarmi bilmiyorm
tarafından
Buz lazere gitmedim ben canm ilk kalım tuyler icin ismini hatirlamadigim bir makinaydi 2.kalin tuyler bitince inceler icin ütuleme yapildi. Inanamamistim cunku incecik tuyler bile gitmisti ama benim tenim beyaz oldugu icin istedigi gibi yuksek calismisti
0 oy
(289 puan) tarafından
Benim bu değildi ama buz lazer e gittim unuttum adını. Ama pişman oldum keşke başka bir yerde gitseymisim. Güvendim bir çok ilde şubesi var diye. 15 seans gittim ve jiletle aldığım için tüy olmayan yerlerde bile çıktı mahvoldum. Eskisinden daha çok var şuan. Mahkemelik olduk. Şimdi hamileyim doğumdan sonra hastanede gidicem bir daha güzellik merkezlerine adım atmam
0 oy
tarafından
Bende gittim buz lazere markasını hatırlamıyorum ama cnm
0 oy
(398 puan) tarafından
ben gidiyorum canım bi alexandert bide hibrit ikisine giriyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 998 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
17 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Cnn (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,471 soru

24,125,196 cevap

333,713 kullanıcı