Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar bilgisi olan var mı
0
oy
118
göst.
16 Şubat 2021
Diğer
kategorisinde
Melisaomersamet
(
17
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar haftaya salı sezaryan doğumum var çok korkuyom ikinci bu ilkinde genel oldum bunuda bilmiyorum daha belden uyusturmali istiyorum ama çok korkuyom sizce hangisi ni tercih etmeliyim ilki acil sezaryan oldgu için uyudum bide genel anestezi ci diyelim belden uyusturunca doğum bitene kadar yanimizdami duruyo bilgisi olan var mı herkese şimdiden teşekkürler
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
16 Şubat 2021
Sustuk sustuk
(
42
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben belden oldum 18 saat sancı çektim o sancinin yanında o sezarysn belden iğne bana bal gibi geldi ilk başta gerilirsin ama inan sen annnesin korktuğn kadar değil sürekli yanındalar tansiyon ölçüp nasıl olduğunu soruyorlar ben cevap bile vermemiştim o derece 18 sancı üstüne yorgundum korkulacak bişey değil rabbim kolay kurtarsın inşallah :))
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Şubat 2021
Elal
(
874
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle belden .... Ama yanına granül kahve al bol su al ve kayısı puresi yap bol bol yürü narkozu at biseycik olmuyor benimde ilk acil sezeryan genel oldu kamyon altında kalmışım gibiydi . İkinci de gülerek çıktım gülerek emzirdim bebeğimle ilgilendim ve gece bile bir gayret kendim kalktım bebeğime. Kayınvalidem yanımdaydı duymadı bile düşün :) bol su içtim ama hemşire bıktı çiş torbası boşaltmaktan kayısı puresi WC çıkmama süt gelmesine faydalı oldu kahve de nakozu atmak için mükemmel bir şey . Bol bol yürüdüm hiç kendini dinleme korkma ne akdar sakin olursan herşey o kadar kolay oluyor herkes yanında zaten hemşire başında konuşuyorlar seninle seni iğne olurken bile tutyorlar yönlendiriyorlar nefes alıp verecegin zamanı söylüyorlar sen emin ellerde olacaksın onlar günde kav kişiyi böyle ameliyat ediyorlar canım hiç korkma
16 Şubat 2021
Melisaomersamet
(
17
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim gerçekten bilgileriniz için peki devlettemi doğum yaptınız bide bildiğimiz Nescafe lerden içmem lzm değilmi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Şubat 2021
Yeşilim❤
(
6,973
puan)
tarafından
cevaplandı
Belden cok rahat canim, kesinlikle oneririm. Ben cok korkmustum olk dogumumdu ama cok rahat gecti cok sukir,yanikda bisuru doktor vardi hanhisi anestezist bilmiyorum ama galiba yanimdaydi emin defilim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(12)
Aile & Aşk
(84,483)