0 oy
2,390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sorum başlıkta

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bulk diye hatirliyorum sanki ablama vermislerdi bi ara
tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Bebeklere verilen mi canim
tarafından
Evet bebek için olan
(195 puan) tarafından
Bı yaşından önce infartini verdi doktor,1 buçuk yasini yeni geçti fortini ye geçtik daha yeni
tarafından
Canım nasıl aldınız sen mi dedin doktor kendimi verdi ne kadar süre kullandın
(195 puan) tarafından
Bebeğimin kiosu alt sınırdaydi .İlkinde doktorumuz yazdı . Rapor çıkarttı o ucretsizdi.1 buçuk yaşından sonra da bu mama öneriliyor.Sebde soylebikirsin.Bu 1 buçuk yaşından büyük mamanın ise sanırım yüzde 80 ini devlet karşılıyor .Eşim içinde 90 tane olan bi aylık paketi yanılmıyorsam 280 e aldı.Yeni başladık içince kusturuyo.Cesitkeri var bunun çikolata,vanilya, çilek vs.Almadan önce eczeneden her bı tad için birer numunelik alın bebek hangiini severse onu alın  sonradan .Elinizde kalmasin.Bizimkine çikolatali aldık .Biraz zorlaniyo dün mesela kustu .Ağır mi geliuo huy mu edinmis bilmiyorum:(
tarafından
Çok teşekkür ederim sorularımı cevapladınız
(195 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(6,074 puan) tarafından

image

bundan mi? 1 yaş 
tarafından
Hiç bilmiyorum 18, aylık oğlum
(6,074 puan) tarafından
Bundan o zmn dr bize bundan vermişti
tarafından
Nasıl verdi kan tahlili felan yaptı mı kaç aylıktı aldığınızda birde özel de mi devlette mi yazdılar çok soru sordum kusura bakmayın
(6,074 puan) tarafından
Özel muayeneydi hastane değil. Tahlil istemedi dişlerden istahsizdi bide bağırsak sorunumuz vardı. Tabi özel olunca devletteki gibi parasız almıyorsun bende alamadım ztn devlet rapor çıkarıyor
tarafından
O zaman devlet tahlil felan yapar öyle verir birde mesela denemek için eczaneden alabilir miyim illa doktor mu yazmalı ve kilo konusunda fayda gördünüz mü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 718 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,470,960 soru