0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kizlar bebislerden kan alınırken biz gibi değil farklı oluyor ya böyle sıkıyorlar damla damla akıyor bizimki gibi direkt tupe kac aylıktan itibaren alıyorlar suan 18 aylikda nasil.alirlar ağlarken ugunuyor ondan dolayı çok korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(862 puan) tarafından
Insanın canından can gidiyor resmen ağladıkça bizden istemişti doktor 7.ayda ben canı acımasın diye aldırmadım 8 aylikken kızdı neden aldırmadım diye istedi aldırdım kansizlik cıktı ihmal etmemek gerek aslında 
(456 puan) tarafından
Haklisim kuzum bende korkudan ihmal.ediyorum.ama Perşembe randevu aldım.yaptrimam.lazim simdiden strese girdim
(862 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama aldıktan hemen sonra emzir öp oksa sakinleşir inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım sekiz aylıkken aldılar tek seferde damarı bulup hemen aldılar ama tabi alan kişiye bağlı. Dört aylikken de almışlardi o zaman çok ugrasmislardi. Ama sizin 18 aylikmis inşallah çok daha kolay olur. Keşke hiç ağlamak zorunda kalmasalar ama malesef böyle durumlarda da yapacak bişey kalmıyor 
(456 puan) tarafından
Ins kolay olur xnm ya ugundugu için korkuyorum ben
tarafından
Ugunmak ne demek, burda bikac kez daha gordum ama ne demek olduğunu bilmiyorum. Katılmak gibi bişey mi
(456 puan) tarafından
Evet katılmak kuzum ağlarken nefes almıyor bir an sesi gidiyor
0 oy
(16,643 puan) tarafından
Kızım 18 ay veya 1 yaş sonra aldırdigim da koldan aldılar daha çabuk alıyor lar el üstünde zor oluyor
(456 puan) tarafından
Cok sagol icim rahatladı cnm ayni bizden aldıkları gibi mi alıyorlar yani
(16,643 puan) tarafından
Evet alan kişi yere bağlı tabiki ama ben bı 6 aylık ek üstü verdim sonra hep koldan şuan 2 yaşında

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 456 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3Prensesannesii. (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde AYSEDNC (1,453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,789 soru

24,610,852 cevap

364,071 kullanıcı

...