0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar hepinize teşekkür etmek istiyorum bana burdan yardım eden de oldu dua eden de oldu hepinizden Allah razı olsun haklarınızı bana helal edin. Eşim çalışıyor zaten 2300 alıyor şimdi ayni iş yerinde işlem yaptıkça da para kazanıcakmış tabi her gün çıkmıycakmış ama hafta 2 kesin çıkarmış her işlem de 100-150 arası alıcakmış inanın o kadar mutluyum ki size mutluluğumu nasıl anlatsam bilemiyorum sizlerin dualarınız sayesinde oldu yarın gelip alıcak beni evimi eşimi o kadar özlemiştim ki. Gezmek için gelmek başka ama para yok biraz gidelim ailemizin yanına diye gelmek başka çok şükür en azından şimdi ona buna muhtaç kalmıycaz tekrar hepiniz hakkınızı helal edin dualar ettiniz yardımda bulunan oldu çok teşekkür ederim hepinize ☺️❤

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah canım Allah hep mutlu etsin ☺️ 
tarafından
Amin canım cümlemizin inşAllah kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş öyle oldu resmen bu ay bildiğin sıfırdık yokluktan baba evine gelmiştim cok şükür bi ekmek kapısı daha açıldı
tarafından
Çok şükür . Bu ay bizde biraz sıkışıgiz borç harçtan ama Allah var gam yok Allah'ın izniyle yavaş yavaş da olsa geçecek :) öyle umut ediyorum en azından
tarafından
İnşAllah canım hepimizin evinde bolluk berek olsun inşAllah
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Mutluluğun daim olsun inşaallah 
tarafından
Amin canım cümlemizin inşAllah
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Rabbim rızkınızi artırsın inşaAllah
tarafından
Amin canım cümlemizin inşAllah
0 oy
(608 puan) tarafından
Rabbim huzurunuzu arttırsın evinizi bereketlendirsin inşallah canım 
tarafından
Inşallah canım sağol
0 oy
(14,214 puan) tarafından
Sabrın sonu gerçekten selamet ❤
tarafından
Allah'ım o kadar büyük ki hiç beklemediğin anda yetişiyor sana ben bunu bir kere daha gördüm
0 oy
tarafından
Maşallah burda ben 7 bin maaşla geçinemiyoruz diyeni gördüm 2300 alan şükreiyr 7 bin alan hayat zoe geçinemiyoruz diyo çok garip
tarafından
Allah hepimizin evine bolluk bereket versin canım

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 252 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 402 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 742 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ayşegül Salkım (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,221 soru

24,207,697 cevap